2777
2789

سلام

خانما من تصمیم گرفتم نماز بخونم

ولی ۱۰روزه عمل کردم و چسب ۲۴ساعته روی بینی هست و یک روز درمیون باید عوض کنم

الان باید چیکارکنم که بتونم نماز بخونم؟

میگم این چسبه براچی خوبه،مبارکت 

نمیدونم بادکتر مشورت کن

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ورم و فرم دادن بینی و افتاده نشدن ممنونم عزیزماونا توی این مسائل نظری ندارن

پس بهتره زنگ بزنی ب مرجع تقلیدت گلم ببینم نظرشون چیه

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

😂 حسنی به مکتب نمی رف جمعه میرفخب تو که ٤٠ سال نخوندی چند روزم روش😂

نه بابا نماز میخونم🤣🤣🤣

ولی خب عمل کردنم خیلییییی یه هویی حتی به ماه رمضونم فکر نکردم و حواسم نبود میوفته توی ماه رمضون و الان شدیدا عذاب وجدان دارم

نه بابا نماز میخونم🤣🤣🤣ولی خب عمل کردنم خیلییییی یه هویی حتی به ماه رمضونم فکر نکردم و حواسم نبود ...

اوهوم اخه گفتی تصمیم گرفتم بخونم

همون راهکار بقیه دوستان رو برو جلو

سال نو هم پیشاپیش مبارک☘️💝

✔ معلم دینی مون هر جایی که هستی ....👌😂