2777
2789

سلام یه سوال داشتم

میخوام بدونم اگه زن حامله بره خارج بچه اشو اونجا بدنیا بیاره امتیازی چیزی داره واسه اقامت یا نه؟

الان همه بازیگرا میرن اونجا زایمان میکنن دلیلی داره؟

لطفا هرکی اطلاع داره جواب بده

خانواده راحت ميتونن از طريقش اقامت بگيرن

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ميخواستيم بريم ديديم ممنوع و خروجيم 😞😞

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

دزد نيستيما فكر بد نشه شوهرم پليسه نميشه

😂😂😂😂با مامانت ميرفتي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
😂😂😂😂با مامانت ميرفتي

اتفاقا شوهرم گفت گفتم ول كن بابا من زايمان كنم تو نباشي نميرم 

واقعا؟؟؟؟؟ پس واسه همینه میرن یعنی با هر شرایطی بری اونجا زایمان کنی بچه شهروند اونجا میشه و شناسن ...

اره دیگه یه سری مزایا داره

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

پاسپورت پسرمن دست حفاظت 😅😅😅😅😅

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....