2777
2789
عنوان

بیاید بگید برا عید چیا گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 38 پست
چقدر پز میدی تو نمیگی اینجا کسانی هستن که حسرت میخورن تاپیک قبلت هم پز دادی کاش یه کم به فکر کسانی ب ...

😂😂😂داراندگی و برازندگی

سوال پرسید منم جواب دادم

اب بریز جایی که میسوزه حسود خانوم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

دوس دارم بگیرم ولی ندارم شاغلیم هر دو

ولی نمیرسیم حقوق من۱۰

شوهرم۲۰

مستاجریم

لباس گرفتم باشال و کفش ۲تومن شد 

میترسم بش بگم میخوام موهامو رنگ کنم نده بهم

من حقوقممو میدم قسط طلا خریدم

چون فروختم ۶ماه پیش میخاستم جایگزین کنم

ولی دوس دارم رنگ کنم

رنگ همه ۱/۵۰۰ ب بالا این تازه اشغالشه

تصویری باش گوشاآام پره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂داراندگی و برازندگیسوال پرسید منم جواب دادماب بریز جایی که میسوزه حسود خانوم

خدارو شکر من ندارنیستم تویه آدم عقده ایی هستی مشخصه فقط اگه میخوای بدونی چی میگم برو پیج این خانم که گفتم 

خدارو شکر من ندارنیستم تویه آدم عقده ایی هستی مشخصه فقط اگه میخوای بدونی چی میگم برو پیج این خانم که ...

مشخصه از سوزشت

برو خانم من اگه قرار بود با هر ادمی مثل تو کل کل کنم الان مثل تو محتاج نون شبم بودم و پیجای خیریه رو دنبال میکردم و دنبال این بودم که کی پز داده کی نداده

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

مشخصه از سوزشتبرو خانم من اگه قرار بود با هر ادمی مثل تو کل کل کنم الان مثل تو محتاج نون شبم بودم و ...

آخه روانی لیاقت میخواد این پیج رو دنبال کردن چون دست به دست دادن تا مشکلات مردم رو حل میکنن معلومه خونه بابات خیلی گشنگی کشیدی فقط برو اینوپیج بفهم چی میگم 

آخه روانی لیاقت میخواد این پیج رو دنبال کردن چون دست به دست دادن تا مشکلات مردم رو حل میکنن معلومه خ ...

😂😂بابای من بساز بفروشه فقط در امد ی روزش اندازه کل کمکای اون پیجه

گشنه تویی که این چیزای عادیو پز دادن میدونی

😂😂بابای من بساز بفروشه فقط در امد ی روزش اندازه کل کمکای اون پیجهگشنه تویی که این چیزای عادیو پز د ...

همون بساز بیندازه ومال مردم خور این خانم که من گفتم چند تا تالار داره برو پیجش ضرر نمیکنی 

همون بساز بیندازه ومال مردم خور این خانم که من گفتم چند تا تالار داره برو پیجش ضرر نمیکنی

مال کیو گدا گشنه ای امثال تو؟😂خندیدم

بساز بفروشا اکثرا دزدن

حالا چ دزد چ هرچی

مهم اینه داره

تصورات افراد ندار همینه