2777
2789
عنوان

بیاید بگید برا عید چیا گرفتید

402 بازدید | 38 پست

خرجتون چقد شد 

حقوق شوهرتون چقده

و خودتون شاغلین یا خیر 

قصد فضولی ندارم میخوام ببینم نسبت به حقوق شوهرم زیاد خرج کردم یا نه

تصویری باش گوشاآام پره

شاغلم هیچیم نخریدم.......یعنی لازم نداشتم که بخرم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

زیاد شد خیلی خرید کردم

خودمم شاغلم

اونم حقوق ۵۰۰ ب بالاس

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

کت و شلوار و جلیغه شومیز دامن ۳ تا شال یک روسری مجلسی شومیز شلوار راحتی لباس زیر کرم مجردم پشت ک ...

امسال بعد‌مدتها یه چیزی گرفتم کت سارافون جین خیلی خوب گرفتم لباس زیر و شلوارک شال همینا دوتا بلوز هم میخوام بگیرم بعدا هم شلوار 

من یک عدد تنبل هستم از نوع انسان 🦥تصمیم دارم زندگیمو تغییر بدم از امروز؛۲۵/۰۲/۱۴۰۴

زیاد شد خیلی خرید کردمخودمم شاغلماونم حقوق ۵۰۰ ب بالاس

چقدر پز میدی تو نمیگی اینجا کسانی هستن که حسرت میخورن تاپیک قبلت هم پز دادی کاش یه کم به فکر کسانی بودی که ندارن کمکشون میکردی اگه اینستا داری برو پیج مهشید خسروی خیریه فرشته های بهشتی ببین این خانم شوهرش اشکان درویشی کارگردان هستش خودشم زندگیش رو وقف مدد جوها کرده کلی دارایی داره مثل شما پز نمیده دائم توی خیریه هستش حتی فرصت نمیکنه غذا بخوره