الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند تا راه هست. در بطری رو یه سوراخ ریز می کنن و برعکس فرو می کنن تو خاک. یه ظرف آب می ذارن و یه چیزی مثل طناب یا یه تیکه پارچه می ذارن توش و سر دیگش رو تو خاک گلدون. ولی ارتفاعش مهمه.
ولی خب. مطمئن ترین همسایه ای یا فامیلیه که بیاد سر بزنه.
چند تا راه هست. در بطری رو یه سوراخ ریز می کنن و برعکس فرو می کنن تو خاک. یه ظرف آب می ذارن و یه چیز ...
ااتفاقا اخری اصلا مطمین نیست
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
چندتا مای بی بی پاره کن پودرش رو با خاک گلدونا ترکیب بعد آب بده تا چندین روز آب رو تو خودش نگه میداره یا اینکه وقتی خواستی راه بیفتی به گلدونا آب بده دیگه تا وقت برگشت نیاز نمیشه آب بدی
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم