2777
2789
عنوان

هتل دارای مشهد ب گربه ها سم میدن بمیرن😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 46 پست

من چندتا هتلدار معروف مشهدی میشناسم هیچوقت چنین چیزی ازشون نشنیدم اتفاقا باقیمونده غداهارو دسته بندی میذارن یه گوشه برای حیوونا.

واقعا زور میاد به ادم اون آشغال باقیمونده رو بجای ریختم توی زباله،بریزی برای این بی زبونا؟

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهدم ولی شاید اون یکی اینجوریه امکان داره هر جای دنیا یه هتل داره اینکارو کنه خوب نیست نسبت می‌دین ...

بله حرف شما درستع ولی خب من داستان تعریف کردم ینی مامانم اونجایی ک رفته این اتفاق افتاده

حالا یه جا اینکارو کردن،به همه نسبت دادی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بله حرف شما درستع ولی خب من داستان تعریف کردم ینی مامانم اونجایی ک رفته این اتفاق افتاده

نه،داستان رو تعریف نکردی،عنوانتو بخون، نوشتی هتل دارای مشهد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم گربه ها رو خیلی دوس دارم 

ولی اونقد آدمای نفهم بهشون غذا دادن .‌زادو ولد زیاد کردن و دستی شدن نمیتونن خودشون غذا پیدا کنن 

کلا چرخه طبیعت رو بهم زدن 

سگهای ولگرد ازونور گربه ها ازینور ..موش های گنده که هیچی دیگه سم اثر نمیکنه روشون 

حالا غصه بچه گربه ای که گیر افتاده تو انبار هم باید بخوریم؟🥲

حالا فکر کن مامانم هرروز از اونجا رد میشه بره حرم دلش ریش ریش میشه صداشو مینشونه

صبح رد شد فکر کرد نجات پیدا کرده نگو بچه از گرسنگی از حال رفته

غروب داشته برمگیشته دوباره صداشو شنیده

به پیج های حامی حیوانات گزارش اون بچه گربه رو بده یه بار همچین موردی بود رفتن نجاتش دادن اسم هتل هم بگو استوری کنن همه بدونن 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید