2777
2789
عنوان

هتل دارای مشهد ب گربه ها سم میدن بمیرن😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 46 پست

یکیم تو باشگاه میگفت گربه گیر کرده بود تو پارکینگ هعی به در چنگ مینداخته اینام درو براش باز نکردن بره بیرون💔

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من تو اینجور تاپیکا میفهمم چقد اعضای این سایت ترسناکنیه بار یکی میگفت خواهرشوهرم سگشو اورده خونم ...

خواهرشوهره چه بیشعور بوده ولی

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خب وقتی اطراف هتلش کثیف باشه جالب نیست ، مسافر ها نباید با غذا دادن گربه هارو اون سمت بیارن

در نتیجه بکشه؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چییییمیشه توضیح بدین

ببین تو جادو ها از وسایل مختلف استفاده میکنن مو طرف عکسشو لباس و نام مادرو در شرایطی برای جادو سیاه عروسک یا دستایه گربه سیاه 

بخاطر همین میرن گربه هارو از تو کوچه ها میگیرن میبرن دستاشونو میبرن 

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷

بعضیا سادیسم دارن چون تو زندگی زورشون به هیچی نرسیده عقده هاشونو سر حیوونای بدبخت خالی میکنن

خیلی حق گفتی دمت گرم

بابام اینجوریه مثلا ماشینو از قصد میبره سمت گربه ها و سگای تو خیابون ی کلام حرف بزنیم ی دعوایی راه میندازه ک نگو متنفرم ازش

خیلی حق گفتی دمت گرمبابام اینجوریه مثلا ماشینو از قصد میبره سمت گربه ها و سگای تو خیابون ی کلام حرف ...

دیگه اینجور ادما فقط زورشون به ضعیف تر از خودشون و حیوونای بی زبون میرسه واسه اونا قدرتنمایی میکنن

ببین تو جادو ها از وسایل مختلف استفاده میکنن مو طرف عکسشو لباس و نام مادرو در شرایطی برای جادو سیاه ...

خدا لعنتشون کنه بیشرفا رو

https://uupload.ir/view/1l5eu1uo_(1)_1ckj.mp4/ ....Baby , angels like you cannot fly to hell with me

وقتی یمشت احمق احساسی غذا میدن اونم مجبور میشه سم بده کمتر بشن

بی احساس اونایی هستن که فقط خودشون میخورن و به حیوونا هیچی نمیدن

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
ببین تو جادو ها از وسایل مختلف استفاده میکنن مو طرف عکسشو لباس و نام مادرو در شرایطی برای جادو سیاه ...

عروسک؟؟؟؟

جادو سیاه چیه

یا خدا

بی احساس اونایی هستن که فقط خودشون میخورن و به حیوونا هیچی نمیدن

حییون ها هم خودشون میخورن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اره من تو اینجور تاپیکا میفهمم چقد اعضای این سایت ترسناکنیه بار یکی میگفت خواهرشوهرم سگشو اورده خونم ...

یا خود خدا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷