2777
2789
عنوان

یه حرف راست ولی واسه من سخت 😢

723 بازدید | 38 پست

دیشب رفتیم خونه ی برادر شوهرم .

همه چیز عالی بود . پذیرایی فوق العاده ... 

اما چیزی که از همه عالی تر بود ادب و شعور برادر شوهرم و خانمش بود ...

خلاصه تا آخرای شب گل گفتیم و گل شنفتیم ..

موقع برگشت تو ماشین .. شوهرم یه حرفی زد 

گرچه میدونم هیچ منظوری نداشت .. اما 

خیلی به دلم اومد ...

دلم خیلی گرفته ... از دیشب تاحالا نخوابیدم ولی به روی شوهرم نیاوردم . 

گفت ... برادرم سلیقه ی خوبی داره ها  تو همه چی ...از زن بگیر تا لباس پوشیدن .. و خونه و زندگی ...

من میخوام بمیرم ..حتی روم نشد بپرسم. یعنی تو سلیقه ت خوب نیست ..جاری خوشگلی دارم انصافن چشاش سگ داره ... دارم از حسادت و غصه می میرم ..چه کنم ... 😢

از خدا جوئیم توفیق ادب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن آیینه رفتارهای مرده 

در واقع اگه خانومه خوبه از رفتارهای مرد نشات میگیره 

اگه مرده بداخلاق بود بازم خانومش همونطور با ادب رفتار میکرد یا خوش اخلاق میبود ؟؟؟؟؟

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

شاید منظوری نداشته شوهرت

مردا برعکس ما اصلا به ابعاد مختلف حرفی که میزنن فکر نمیکنن

کاش از خودش بپرسی بجای اینکه غصه بخوری

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.