2777
2789

سال پیش کنکوری بودم. یکی از معلمام خیلی کمکم کرد تو پیشرفت درسی و مخصوصا موقع انتخاب رشته.الانم که دانشجوام

پارسال هم بهش عیدو تبریک گفتم ولی خب امسال دیگه دانش اموزش نیستم

اما حس میکنم باید تبریک بگم. نگم بی معرفتیه چون خیلی در حق من لطف کرد. البته اقا هست و برای همین روم نمیشه. چی کار کنم؟

بده یه پیام کوتاه رسمی بدم تبریک بگم؟ 

قبلا هم تاپیک زدم هر کی یه چی گفت🤦‍♀️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تبریک بگو عزیزم. چیکار به جنسیتش داری؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

شمام به استادت تبریک میگی؟

حقیقتا با اینکه رابطه احساسی داشتیم طرف آقا بود

این کارو نکردم چون یخورده با این موضوع مشکل دارم و فکر خوبی به ذهنم نرسید

ولی خب ببین بهتره این کارو نکنی چون طرف آقاست

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️