2777
2789
عنوان

لطفا تشریف بیارین 🙏

209 بازدید | 39 پست

ممنون میشم پاسخ بدین کامل هم تایپ میکنم که اگر جواب ندادم بی ادبی نباشه  مجبورم برم ولی به کمکتون نیاز دارم 😘🙏

یه مردی هست که خیلی به من لطف داره   پول بهم قرض داده ازش راهنملیی گرفتم بعد طلاقم 

واقعا مشاوره و روانشناسی  ساعت ها وقت گذاشته برام بعد از طلاقم و همیشه بهش پرخاش کردم بد حرف زدم همش تو سو تفاهم بودم اما ازم دلجویی میکرد و اینم بگم ایشون در یه استان دیگه هستند و از من دورن اما آشناییمون دوسالی هست که تلفنی با همیم 

من با خانوادم به خاطر طلاقم مشکل داشتم ایشون اومدن با خانوادم حرف زدن که آروم کنن همه رو مرد خوبیه 

اینم بگم من بعد از طلاقم به هیچ مردی فکر نمیکنم از مردا متنفرم 

اما ایشون خیلی برام زحمت کشیدن بدون هیچ توقعی  اما الان سه ماهه  که خونه ش رو داده به من با کل وسایلش چون محل کارم این سه ماه اومدم به شهرشون  

نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه اما ازم خواستگاری کردن 

و منتظر جوابن ؛😣😢😩 چون خیلی کمکم کردن نمیدونم چه جوابی بدم 

خیلی هم زشت و چاق و کچله اما خیلیییییییی مهربونه و قلب پاکی داره  وضع مالیش هم خوبه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=375582245]دوستش نداری ولی شرایطش خوبه ،شاید بعدها بهش علاقه 

احساس میکنم خودم اصلا به درد ازدواج نمیخورم از یه طرف علاقه ای هم بش ندارم و ۱۲ سال ازم بزرگتره اما خیلییییی دیگه سنگ تمام گذاشته تو این دوسال 😑

فکر میکنم همه ی اون کار هایی که انجام دادن به این خاطر بوده که می‌خواسته ازتون خواستگاری کنه.

نمیدونم،  واقعا موندم توش 

حالا زنش طلاق گرفته دخترشم پیش زنشه میگه تنهام و ازت انتظار ندارم بری سر کار فقط بشین با من زندگیت بکن من آسایش برات فراهم میکنم 

قیافه و ظاهر خیلی برات مهمه؟

مهم

زیاد که نه ولی موهاش سفید شده منم بیبی فیسم اما خیلی با شعوره و میفهمه اما میترسم مطرح کنم خانوادم یا بگن آره یا بگن نه 

نمیخام ناراحت شده گربه صفتیه اما دلم به هیشکی رضایت  نمیده 

منم سه سال جدا شدم، خواستگار هم زیاد دارماما نمیتونم اعتماد کنمو همچنان تنهایی زندگی میکنم

من واقعیتش از خودم مطمئن نیستم هر کسی با من نمیتونه زندگی کنه خیلی خود خواهم 

مهمزیاد که نه ولی موهاش سفید شده منم بیبی فیسم اما خیلی با شعوره و میفهمه اما میترسم مطرح کنم خانواد ...

ببین از سر تشکر و دلسوزی اصلا ازدواج نکن....

برای جبران محبتش میتونی بهش طلا کادو بدی

یا به خانوادش ؛لازم نیست که باهاش اردواج کنی تا جبران کنی...

ولی اگه انقد بهت علاقه داره، حامی هستش، پشتیبانته و اخلاق و رفتارش خوبه کمی جدی  تر بهش فکر کن...

اگه دیدی که خوشت اومد ازش قبول کن و گرنه از سر دلسوزی  و جبران لطف که ادم ازدواج نمکنه....

دچار🌿