2777
2789
عنوان

سندروم پیش از قاعدگی

48 بازدید | 5 پست

سلام خانما من سندرم پیش از قاعدگی دارم ینی قبل اینکه پریودم شروع بشه خیلی زود رنج و حساس میشم هر کاریم میکنم بتونم خودمو کنترل کنم نمیتونم اخرش یه بحث کوچیکم شده باشوهرم میکنم این سری اخر که دعوامون خیلی بالا گرفت

به شوهرمم میگم دست خودم نیست زود رنج میشم تو این دوران سعی کن ارومم کنی میگه منم کارم به اندازه کافی سنگین هست خسته میشم نمیتونم این رفتار تویم تحمل کنم منم خیلی ناراحت شدم گفتم پس تویم انتظار نداشته باش منم نیازت برطرف کنم

۴ ماهه زایمان کردم فک میکنم اضافه وزنم باعث شده ازم دور بشه خیلی حالم بده بنظرتون چیکار کنم؟

بنظرم حرف خوبی نزدی . باید با  سیاست باهاش حرف میزدی.  دیگه باید قلق همسرت و میدونستی دیگه

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از بعد زایمانم یجوری شده منم خیلی ناراحت شدم خاستم حرصشو درارم

آخه عزیزم با حرص درآوردن که زندگی رو بیشتر تلخ میکنی . 

میدونی ما زنا اگه یه ذره سیاست داشتیم زندگی هامون قشنگتر بود . 

هیچ وقت هیچ وقت مسئله نیاز جنسی رو قاطی هیچ مسئله ی دیگه ای نکن عزیزم . چون تنها کسی که ضربه اش و میخوره تویی.   به این فکر کن که بیرون پر گرگ هست . 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
آخه عزیزم با حرص درآوردن که زندگی رو بیشتر تلخ میکنی . میدونی ما زنا اگه یه ذره سیاست داشتیم زندگی ه ...

بله درست میگید ولی واقعا بهم میریزم با یه کلمه میتونه ارومم کنه ولی کاری میکنه بیشتر ناراحت میشم