2777
2789
عنوان

بیدار شدن بچه یه ساله با جیغ و گریه

224 بازدید | 19 پست

بچه ها دخترم یه هفتس با گریه چند بار تو خواب بیدار میشه اینقدر جیغ میزنه و گریه میکنه که همسایه ها خبر دار میشن قبلا اینجوری نبود 

همسایه بالاییمون همینطوریه هرروز و گاهی شبها صدای بچش میاد خیلی هم مادر خوبیه میشناسمش فکر کنم بچه ها تا سه سال همینطوری ان 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه استاد روانشناسی داشتیم میگفت هیچ وقت وقتی بچه خوابه جایی نرید و بچهرو پیش کسی بذارید چون اگر بیدار بشه و ببینه مادرش نیست ضربه ای که میخوره تا مدت ها یا شبا نمیخوابه یا با گریه بیدار میشه میگفت بیدارش کنید بگید من میرم فلان جا مثلا پیش بابا بمون تا بیام 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همسایه بالاییمون همینطوریه هرروز و گاهی شبها صدای بچش میاد خیلی هم مادر خوبیه میشناسمش فکر کنم بچه ه ...

اخه قبلا اینجوری نبود قرآن گداشتم بالاسرش درست نشد داداشش راحت تا صبح میخوابه

یه استاد روانشناسی داشتیم میگفت هیچ وقت وقتی بچه خوابه جایی نرید و بچهرو پیش کسی بذارید چون اگر بیدا ...

دوقلو بودن تا ۲ ماه پیش کنار مادرشوهرم میخوایید تو این دوماه اذیت نشد 

دو قلو هستن و تو حواب انگار راه میرن بد بخوابن بین دوتاشون یا بالاسرشون میخوابم

اخی، همچنان پیششون بخاب تا حس امنیت داشته باشن، نصفه شب قبل اینکه بیدار بشن بهشون شیر بده که ارامش بگیرن تو خاب که دیگه بیدار نشه تا صبح

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اخه قبلا اینجوری نبود قرآن گداشتم بالاسرش درست نشد داداشش راحت تا صبح میخوابه

اینم از یک تا سه که الان هست همینجوریه 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

شایدم خواب بدی دیده یهو اینجوری شده والا پسر من یه بار خواب بد دید تا چند وقت این شکلی بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حتما حس میکنه شاید باز میخای بزاریشون بری، باید امنیت و حس کنه که پیششی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی