2777
2789

دوستم سید هست احساس میکنم خیلی دلش پاکه بهش گفتم به نیت ازدواجم سر به بالش بزاره چند شب پیش البته با شخص مورد نظرم.بعد بهم گفت خواب خیلی ترسناکی دیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد گفت خواب دیدم یه کفش نو پام بوده .یهو یه سوسک عجیب از دستشویی اومده بیرون اومدم پا بزارم روش انگار برق داشته پاهام برق گرفته حالا هم هرکاری میکنه از دیروز تا حالا پاش حس بدی داره حس برق گرفتگی .از منم ناراحته .اینم بگم پسری که مدنظرم بود پسر خوبیه تا جایی که شناخت دارم ازش

من تعبیر خواب بلد نیستم 

ولی به نظرم بهتر نبود خودتون از خدا و فرشته ها نشونه میخواستین؟ چون فرد سیدی هستن دوستتون دلیل نمیشه که هر خوابی ببینن کاملا حقیقت داشته باشه ، شایدم از طرف خدا براتون یه هشدار هست 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اشتباه کردم الان از من ناراحته

وا خب شما نخواستید که خواب این شکلی ببینه ، خواب ها بیشترشون ساخته ذهن هست و اگر فردی به چیزی زیاد فکر کنه خواب میبینه 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..