2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه طلاق انتخاب اشتباهی نیست و طلاق لزوما شکست محسوب نمیشه اما قبل از هرکاری باید همه جوانب رو بسنجی که بعدا پشیمون نشی،اول اینکه تمام تلاشتو کردی شوهرت اصلاح بشه؟دوم اینکه خانوادت حامی تو هستن؟سوم اینکه ایا بطور مستقل کار و درامد داری؟میتونی از پس زندگی مستقل بربیای؟اگه تمام تلاشتو کردی و اصلاح نشده شتید طلاق یه راه برای خلاصی هست،اما اگه همه تلاشتو نکردی و راههای مختلفو امتحان نکردی زود تصمیم نگیر چون بعدا مدیون دلت میشی،بعدا همش میخوای با خودت فکر کنی شاید طلاق اشتباه بوده و کاش جدا نمیشدی،بعد خانوادت حمایتت میکنن ؟البته خانواده های ایرانی اکثرا مخالف جدایی هستن حتی اگر دخترشون تو بدترین شرایط در حال زندگی باشه،به هرحال اگر خودت درامد داری و میتونی مستقل بشی خیلی حمایت خانواده اهمیت نداره،تهش اینه که چندماه باهات قهر میکنن،آخر که دور نمیندازنت ،بچه شونی.در هرحال همه جوانب رو بسنج،ایشالا هرچی که به صلاحته همون کارو بکنی

همیشه طلاق انتخاب اشتباهی نیست و طلاق لزوما شکست محسوب نمیشه اما قبل از هرکاری باید همه جوانب رو بسن ...

چهارساله دارم همه راه هارو امتحان میکنم دیگه واقعا نمیکشم 

آره حمایت میکنن

چهارساله دارم همه راه هارو امتحان میکنم دیگه واقعا نمیکشم آره حمایت میکنن

خب اگه حمایت میکنن و از کاری که میکنی مطمئنی بنظرم نظر بقیه رو نپرس،هیچکس جای تو نیست که ببینه چی کشیدی و چیا تحمل کردی