2777
2789
عنوان

بچه هاتون ماهی چقدخرجشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 26 پست
انشالله چی بگم خواهر خدا ازبونت بشنوه

میشههههه حتماااا من حسم قویه💕

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم زیاد خرجشون کنم یا لباس بخرم امسالم هیچی براشون نخریدم خیلی دستمون تنگه اصلا نمیشه همین الان ...

همین ک تنشون سالمه خداروشکر کن من نصف حقوق  شوهرم میره پی درمان بزرگع 

توروخدا جدی میگی ؟ میترسم از روزی بیاد و نتونه مستقل راه بره 😭😭😭

اوهوم به دلم افتاده خوب میشههههه😍

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بنظرم ادم ها نسبت به درآمد و وضعیت خانوادگیشون مخارجشون متغیر هست 

یکی داره وزیاد خرج می‌کنه 

یکی داره وخرج نمیکنه 

یکی نداره و نیست که خرج کنه 

یکی هم هرچی میرسه فقط خرج می‌کنه 

بچه های من خرجشون زیادهست قطعا اگر در وضعیت خوبی نبودم کمتر خرج میشد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
توکل برخدا براش دعا کن لطفا

چشم حتما شمام برای من دعا کن💕

من بیست تومن فقط خرج بچه کوچیکم میشه ، علاوه بر کاردرمانی وگفتاردرمانی، درگیری ریه و. بلع هم داره 

که ماهی حدود ۲تومن فقط داروی ریه میشه 

۱۰ تومن کاردرمانی و گفتار درمانی 

۲ونیم هزینه پوشک 

۲تومنم هزینه داروهای ویتامینه و تقویتی 

هزینه های لوازم توانبخشی مثل اسپلینت دست و پا و هر کدوم ۷تومن در میاد که تقریبا سالی یکبار براش میسازن . 

نواز مغز و ویزیت ها هم جدای از همه اینا هزینه های بالا داره 

هر غذایی رو نمیتونه بخوره چون بلع ضعیفی داره فقط نرم باشه 

کرایه تاکسی هم بماند 😔😔😔

پرهامم خوب شو..یک نفر پیش فلک ، ریش ، گرو بگذارد....... بلکه دست از سر آزردن ما بردارد 😔😔😔😔