2777
2789

عقدیم حدود یه هفتس قهریم دیروز با مادرم رفتم بیرون مجبور شدم از اون محوطه رد شم اون منو ندید داشت با دوستش صحبت می‌کرد چند ثانیه نگاهش کردم رفتم قبلش دلتنگ نبودم ولی همینکه دیدمش خیلی دلم تنگ شد مخصوصا لباس مورد علاقمم پوشیده بود چیکار کنم غرورم اجازه نمیده پیام بدم

کاربر قدیمی هستم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی عقد یه هفته قهر ؟؟؟نکنید بابا حیف از الان یه هفته یه هفته قهر کنید زندگی مشترکتون قهراش میشه یکی ...

چیکار کنم جفتمون خیلی مغرویم حالا دیشب از در خونمون رد شد یهو دیدمش ولی به رو خودم نیاوردم 

کاربر قدیمی هستم💕
حالا موضوع خیلی بزرگ بوده که هر دو غرورتون اجازه نمیده آشتی کنید ؟

نه ولا حالا یکم تقصیر منم بود جریانش طولانیه ولی باز اون نباید یه پیامی بده فلانی زنده ایی 

فقط مثل پسرای 16 ساله دم در خونه وایمیسته میره دیشب که  دیدمش خواستم از بالا آب بریزم رو سرش 

کاربر قدیمی هستم💕
آدم فوق العاده مغرور وبچه ایی هست خیلی سخته کنار اومدن با همچین مردایی چند سالش هست حالا دوست بودین ...

24 سالشه خیلییییی مغروره 

دوست که نبودیم ولی از بچگی می‌شناختم در حدی مغروره از 13 سالگیش دوسم داشته یواشکی ولی هیچوقت بهم نگفت تا دختردایی لو داد 

کاربر قدیمی هستم💕
عاره بعد کارش میاد چند دقیقه وایمیسته بدون اینکه در بزنه میره

هرکی عاشقانه هاش خاص خودشه دیگه؟ 

اسی نمیدونم چند سالته ولی بدون این سنو سال خودت و همسرت هرگز تکرار نمیشه، شرمنده اینو میگم جای اینکه همو بچلونید عمرتون رو به قهر سپری میکنید؟ 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
هرکی عاشقانه هاش خاص خودشه دیگه؟ اسی نمیدونم چند سالته ولی بدون این سنو سال خودت و همسرت هرگز تکرار ...

از عشقش که مطمعنم ولی اینم باید یه قدم برداره که منم بردارم 

کاربر قدیمی هستم💕