2777
2789
عنوان

خواهرانی که مشکل ازدواج دارن

759 بازدید | 46 پست

عزیزان دلم ماه مبارک هست اول با خدا معامله کنید هرطور بودید هرکار کردید گذشته توبه کنید چهله ترک گناه شرکت کنید وبرای پاکساری کارمای گذشته نماز جعفر به روش ساده را مرتب تا زمان اجابت دعا بخونین لطفا هر نوع رابطه با جنس مخالف را کنار ذارین فقط درچهارجوب شرع عرف اخلاق نگید این چیزا قدیمی شده همین روابط ولو کم ولو حرف گره کارمایی وانرژیکی براتون درست میکنه که سبب بیماری حوادث تلخ وعدم بخت گشایی میشه نماز جعفر را دریابین روزی سه بار بخونین یا یه بار ولی بخونین مرتب دقیقا من این نماز را به شایذ 50 نفر یادم. دادم ازدواج هایی باورنکردنی داشتن ماه مبارک سال قبل به چندتا دختر که دوست پسر داشتن ولی بچه های خوبی بودن یاد دادم گفتم روابط را قطع کنید با خدا معامله کنید چندتا سیگاری بودن همه به لطف خدا به برکت این نماز ازدواج عالی کردن برگشتن سمت خدا خانواده لطفا اگه کسی اطرافیان هست بدون قضاوت کردن بدون سرزنش، راهنمایی کنید دین اسلام دین محبت هست هی دنیا را سیاه سفید تقسیم بندی نکنید خدا بخشنده هست همه هم اشتباه میکنیم سعی کنید بقیه را دخترای خام وبی تجربه که راه را اشتباه رفتن به سمت خدا برگردانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم گلم رو چشممم خدا بش، سلامتی بده

بتونی نماز جعفر براش، بخونی عالیه ساده است روش ساده تر داره برا هر مشکل معجزه میکنه روش مفاتیح سخته روش ساده تر داره من برا غیر ازدواج هم معجزه محال دیدم 

یه سوال دارم از شما که مذهبی هستید عاشق شدن جرمه ؟ اگر دو نفر همو دوست داشته باشن ولی پول نداشته باش ...

نه عزیزم جرم نیست اتفاقا دوست. داشتن شیرین ترین هدیه خداست گلم که به شما داده دختر قشنگم برا رفع شدن مشکلات ازوداج همین نماز جعفر را به روش ساده بخون عزیزم من به خیلی ها یاد دادم براشون راه باز شده معجزه میشه اگر مداومت کنی به خوندن نماز جعفر به روش ساده برای هر مشکل معجزه میکنه من خودم بارها معجزه دیدم چون نماز جعفر پاکساری میکنه برا سلامتی برا شغل پیدا کردن حتی برا موافقت خانواده ها برا ازدواج به چند نفر یاد دادم هم خانواده ها راضی شدن هم حمایت کردن بشون خونه ماشین. دادن گلم خدا مال همه هست مال مذهبی که نیست عزیزم همه مخلوق خدا هستن همه را خدا دوست داره مذهبی غیر مذهبی نداره بش، اعتماد کن بتونی نماز بخونی به روش، ساده یادت بدم بخون عزیزم خدا اتفاقا مشتاق تشکیل خانواده با عشق هست برا همین اینقد به ازدواج توصیه شده خدا همون عشق هست عزیزم با خدا دردل کن نمازم خواستی یادت بدم بخون موانع برداشته میشه موانع ازوداج با این نماز پاکسازی میشه توصیه ایت الله بهجت هست با مداومت البته 

پاک کردن کارمای گذشته حقیقتا تا همینجاشو خوندمیه سوال اگر حقی به گردن کسی بود چی؟

اگه حق کسی ضایع شده عزیزم اگه هستن که بهتره حق‌ بش برگرده اگه دلی شکسته اگه حقی ازش فوت شده مهدی معنوی بایذ جبران بشه براش. اگه شخص نباشن با اقدامات خیرخواهانه وهدیه به ایشون یا از، طرف ایشون میتونید کارما سوزی کنید رفتن به شیرخوارگاهها یتیم خونه ها اسایشگاه معلولین سالمندان رفتن به زندان زنان برا کمک به زنهایی که بخاطر مشکل مالی افتادن زندان که سرپرست خانوار هستن بعصی شون بخاطر مبلغ کم افتادن زندان یا اجاره شون عقب افتاده صاب خونه اونا را زندانی کرده بقیه جاها هم گفتم میتونین برین به بچه های یتیم به بجه های معلول یا سالمندان بی کس محبت رسیدگی کنید بشون غذا بدین اونا را ببرین حمام تو نظافت مجموعه به پرنسل کمک کنید درخت بکارین حیوانات را رسیدگی کنید کبوتر گنجشک بخرید آزاد کنید وسایل دست دوم را هدیه بدین به خانواده های آبرومند اگه همسایه ای اقوام کسی هست مشکل مالی داره اجاره خونه میتونید تا حدامکان بش کمک کنید به بیمارستان ها سر بزنید بیمارهای بی کس که غریب هستن بشون محبت کنید کادو ببرین براشون کتاب هدیه بدین به کتابخونه ها لب تاب موبایل وسایل تحریر به دانشجوهای نیازمند دانشگاهها وقف کنید براشون معمولا دانشگاه ها خیریه دارن وسایل مدرسه دانشگاه لوازم تحریر برا خود دانشجوهای یا خانواده هاشون نیاز دارن. اونا که اختلاف دارن را صلح صفا بدین. اونا که مسیر اشتباه میرن دلسوزانه راهنمایی کنید خلاصه کلی کار خیر میشه کرد کتاب وقف کنید لب تاب گوشی همون خیریه ها دانشگاه ها یا مدارس وقف کنید وقف خودش، کارما سوزی شدید میکنه چون صدقه جاریه هست یعنی تا زمانی که مثلا اون وسیله لب تاب گوشی یا کتاب مورد استفاده قرار بگیره ثوابش برا کسی که وقف کرده نوشته میشه هرچند فوت شده باشه یا لباس فرم لوازم تحریر به مدارس مناطق محروم شهرتون بدین سرچ کنید کلی کار خیر میشه کرد 

واقعا جواب میده؟چند روز باید خوند نحوه ی خوندنش چطوریه؟

بله اگه با عقیده بخونین مداومت کنید از یک روز تا یکسال تا دوسال تا زمانی که حاجت بگیرید حتما جواب میده شرطش، ترک گناه هست اگه رعایت کنید عالیه 

اگه حق کسی ضایع شده عزیزم اگه هستن که بهتره حق‌ بش برگرده اگه دلی شکسته اگه حقی ازش فوت شده مهدی معن ...

برا خودم نگفتم یه دختر سن بالا تا بی نهایت قلبمو وجودمو شکست تا ابد آه من پشت سرشه امیدوارم به سزای عملش برسه امیدوارم به شپهر نرسه هیچوقت

برا خودم نگفتم یه دختر سن بالا تا بی نهایت قلبمو وجودمو شکست تا ابد آه من پشت سرشه امیدوارم به سزای ...

عزیزم اگه میتونی اونو ببخش قلبت را پاک کن تلاش کن قلبت را زلال کنی گلم