من تازه عضو نی نی سایت شدم اصلا عضو شدم که بیام اینا رو بگم بهتون.
من ۲۸ اسفند عمل کردم تو کلینیک، همزمان هم لیپو شکم پهلو پشت و ترنسفر باسن هم پروتز سینه. قبلش خیلی اومدم تو نی نی سایت نظراتو خوندم. ولی خب یکم استرس داشتم
یکی میگفت خوبه یکی میگفت بده!
خلاصه رفتم اتاق عمل دکتر با ماژیک خط کشی کرد رو بدنم و بعدش بیهوشم کردن، بهوش اومدم داشتن بهم سوند وصل میکردن، درد نداشتم، چون اثرات بیهوشی تو بدنم بود، فقط دیدم زیر اکسیژنم، پرستارا به مامانم گفتن برو بالا دکتر باهات داره، مامانم گفت چزا اکسیژن بهش زدین؟ گفت برو بالا دکتر میگه بهت. بعد دکتر به مامانم گفت چیزی نیست اومدم زیر سینه شو با تیغ ببرم ریه اش هم بریده شد یکم!!!! ریه من سوراخ شد! یه لوله تو ریه ام بود از سمت زیر بغل سمت چپم. وای خدایا نمیدونین چی کشیدم امروز ۲ روز گذشته تازه مرخص شدم، منو با امبولانس بردن بیمارستان مریم ، دکتر گفت همه هزینه هاش با خودمه، بیچاره شدم، فقط همین... خود لیپو و زخماش و پروتز کم بود یه لوله هم تو ریه ام بود. گفتم دیگه همه چی تموم شد! سلامتیم فدای زیباییم شد. گریه میکردم همش. الان که خونم دردم یکم خودشو نشون داده کلا از فرداش سوزش جای سوراخاش شروع شد. ۳ بار پاسنمانمو عوض کردن، خون خالی.... کی میگه راحته؟ هر چی پاشدم از روی تخت برگشتم دو لیتر خون رو تخت بود. بخدا راست میگم. گول دستیارای دکترا رو نخورین. گول حرفای ایسنتا رو نخورین. من اصلا از نی نی سایت خوشم نمیومد که عضوش بشم ولی اومدم که بهتون بگم نکنین با خودتون اینجوری. بخدا سرویس شدم. همه جونم درد میکنه. چند قدم اروم راه رفتم. خمیده خمیده. دو نفر باید دستمو بگیرن تا راه برم و پاشم. کل بدنم بوی خون میده.