2777
2789
عنوان

خانوما اگه تو ت ل گ ر ام ...

251 بازدید | 13 پست

اگه نت روشن باشه ولی اصلا تو تل نریم صفحمون بسته باشه بازم ان لاین نشون میده

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

چرا بعضی وقتا پیش میاد که تل گرام رو بستی ولی انلاین نشون میده برا من خیلی پیش اومده همیشه میگفتن چرا انلاینی ولی جواب نمیدی از گوشی شوهرم چک کردم دیدم درست میگن انلاین نیستم ولی انلاین نشونم میده برا شوهرمم اینجوریه بنده خدا خوابه گوشی دستش نیست ولی انلاین نشونش میده

وقتی میخواهید ازتلگرام خارج بشید ایکون سمت راست که سه تا خط هست رو انتخاب کنید وازاون قسمت گزینه خروج روبزنید وبعدش نت روخاموش کنید اونوقت دیگه انلاین نشون نمیده.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اگه نميخوايند انلاين نشون بده داخل ستينگ قسمت lastseen گزينهnobodyبزنيد هيچ وفت نشون نميده كه انلاين هستيدولى شماهم مخاطبينتونو نميتونيد ببينيد كى ان لاينن

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔