2777
2789
عنوان

خانوما اگه تو ت ل گ ر ام ...

252 بازدید | 13 پست

اگه نت روشن باشه ولی اصلا تو تل نریم صفحمون بسته باشه بازم ان لاین نشون میده

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بعضی وقتا پیش میاد که تل گرام رو بستی ولی انلاین نشون میده برا من خیلی پیش اومده همیشه میگفتن چرا انلاینی ولی جواب نمیدی از گوشی شوهرم چک کردم دیدم درست میگن انلاین نیستم ولی انلاین نشونم میده برا شوهرمم اینجوریه بنده خدا خوابه گوشی دستش نیست ولی انلاین نشونش میده

وقتی میخواهید ازتلگرام خارج بشید ایکون سمت راست که سه تا خط هست رو انتخاب کنید وازاون قسمت گزینه خروج روبزنید وبعدش نت روخاموش کنید اونوقت دیگه انلاین نشون نمیده.

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اگه نميخوايند انلاين نشون بده داخل ستينگ قسمت lastseen گزينهnobodyبزنيد هيچ وفت نشون نميده كه انلاين هستيدولى شماهم مخاطبينتونو نميتونيد ببينيد كى ان لاينن

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔