2777
2789
عنوان

آه اه

244 بازدید | 11 پست

همش مال پارسال هس و قدیمین و اصلا لباس جدید نیومده هرچیم هس همشو دارم .واقعا موندم چی بگیرممم

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مانتو ها قابل پوشیدن نیست انگار

ی کف دست پارچست با قیمت میلیونی

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

منم سارافن و کت گرفتمکت شلوارا دیگه هموننفقط سر استینای بعضیاش مثل تور پرده س

دیشب یه کت تاگودی کمر برداشتم تمومش له له میگه مدلشع گفتم اینوببرم هفته دیگه باید بندازم دور حالا چند؟دوملیون

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

چشم

خواستم بیام تو ترسیدم😁 الان میرم بیرون تا نیومده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

قدیمی یا تکراری؟خب پس معلومه داریمن هیچ وقت این هجم از مد زدگی را درک نمیکنم

تکراری واقعا همه شلواراشو یدونه دارم لباساشم همینطور دلم تنوع میخاد نیس ک نیس