2777
2789

سلام خانوما هستید بگم دیشب داداشم رفته خونه خالمینا بعد خالم بهش گفته چرا لباس نخریدی اونم گفته پول نداشتم همرو خرج کنگور کردم خالم نشسته بهش خندیده و مسخرش کرده بهش گفته تو همیشه لباسات کهنس به خودت نمیرسی عیچوقت داداشمم ناراحت شده در صورتی که هر موقع نت میخاد زنگ میزنه داداشم براش میزنه خودش بلد نیست 

یه کنکوریه روانی👀

خاله ها کلا همینن فقط بلدن زخم زبون بزنن😂

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

عیبی نداره پس فردا داداشت قبول شه همین خالت سعی میکنه هی نزدیکش شه  

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاربر اینجا یه حرفی زد آویزه گوشم شده از دهنت دربیاد میوفته تو یقت 

غصه نخور یکیم پیدا میشه دم عیدی حال خالتو میگیره زمین گرده

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

بعد داداشم هر کاری داشته باشه خالم براش انجام میده امروز کلی دلش شکسته بود میشه برای قبولیمون دعا کن ...

عزیزم بگو انجام نده و سرش ب درسش گرم باشه انشالا ک قبول شین 

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙