2777
2789
عنوان

کاپ قائدگی

71 بازدید | 12 پست

دو مدل سایز کوچیک و بزرگ مارک لیوافارما و لیدی کاپ سفارش دادم. لیوان مخصوص استرلیزه کردنش رو هم سفارش دادم که بشه تو مایکروویو ضدعفونیش کرد.

کسی هست که خریده باشه و نتونسته باشه استفاده ش کنه و بلااستفاده مونده باشه.

اگه مثل مادرم باشم ۱۲ سال مونده یائسه بشم و دیگه واقعا از نوار بهداشتی خسته شدم.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نظرات مختلف رو خوندم ۹۹ درصد رای مثبت داشتن . همه میگن یه معجزه ست..بی صبرانه منتظرم پریود بشم

چندبار الان ک پریود نیستی امتحانش کن ک قلقل گزاشتن دستت بیاذ

اون بار اول علاف نشی

چندبار الان ک پریود نیستی امتحانش کن ک قلقل گزاشتن دستت بیاذاون بار اول علاف نشی

مرسی عزیزم. از دیج کالا خریدم. به محض اینکه برسه امتحانش میکنم... ممنون بابت راهنمایی

منم از همونجا خریدم

مبارکه... خریدش حس خیلی خوبی بهم داده .قشنگترین رنگش رو خریدم. هیجان خاصی دارم. و افسوس میخورم که چرا اینقدر دیر. من از ۱۳ سالگی پریود شدم.. حدود ۱۸ سال با نوار بهداشتی خودمو عذاب دادم. و البته چندسالیه که رایج شده. قبلا اصلا نبود

مبارکه... خریدش حس خیلی خوبی بهم داده .قشنگترین رنگش رو خریدم. هیجان خاصی دارم. و افسوس میخورم که چر ...

منم یه سری میرفتم دانشگاه سوختم با نوار راه نمیتونستم برم هم اتاقیم گفت خب کاپ بگیر و منم بعد اون گرفتم واااقعا راحت شدم