2777
2789
عنوان

کیا الان مثل منن

158 بازدید | 19 پست

من نه خونه تکونی کردم نه هفت سین چیدماصلا حوصله عید دیدنی هم ندارم.فقط لباس خریدم اونم یک ماه پیش خیلی استرس عیدو دارم مشکلات خانوادگی با ی سری از اعضای  خانواده همسرم دارم عید مجبورم ببینمشون حالم خوب نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کارامو کردم ولی حس عید ندارم ، حوصله شلوغی بازار و... ندارم ، حس خرید نیست

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

تومشکلت چیه که باعث این بی انگیزگی شده؟

بی انگیزگی نیس حوصله عید کلا نیس

مثل بقیه روزا میبینمش

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

منم هیچکار نکردممممم هعیییی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

کاش همه ی مردم همینجوری فکر میکردن اصلا خوشم نمیاد عید برای بقیه ی روز خاص ومهمه

نه ولا اصا هم با این گرونی خاص نیست

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

ولی همه تو اطراف من براشون خاصه جزمن

هعی چی بگم

نمیدونم واسه چیش خوشحالی میکنن