2777
2789

من سر پسراولم درست بود ولی این یکی نه😅

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تاریخ رو بگو بزنم ببین درسته یا نه😂

تاریخ اقدام؟ 

الان دقیق یادم نیس بخدا

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اگه ندونیم تاریخ اقدام دقیقا کی بود چیکار کنیم؟ ما ۲۹ بهمن،۱ دی و ۴ دی اقدام کردیمخودم فروردین ۸۰ هس ...

خب کدومش نزدیک تخمک گذاریت بود؟؟

اول ماه دی اقدام کردین بعد بهمن 

خب الان چند هفتته ای از طریق این میشه فهمید

اره تاریخ اقدام

فک کنم 2 ابان بود ک باردار شده بودم

ولی درکل تو دختر میوفتاد

تاریخ های اقدام رو یادتونه؟

ما ۱۶ مهر ۱۴۰۲ اولین اقداممون بود. بعدش شب در میون یعنی ۱۸ مهر_۲۰_۲۲_۲۴ و... ۱۰ آبان هم که بیبی چکم مثبت شد و خطشم کاملا واضح و پررنگ بود مشخص بود که همون اوایل اقداممون گرفته‌.