2777
2789

سلام روز پنجم انتقال جنینمه صبح درد داشتم آمپول آزادسازی و پروژسترون هم زدم بعداز اون خوابم برد الان دردم آروم شده کمی انگار گرفتگی هم دارم خسته شدم سرجا نمی‌دونم لانه گزینی کرده یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخت . کی مشخص میشه نی نی سالمه و جاش خوبه ؟

هنوز روز پنجم انتقال مه تا روز دوازدهم باید امپولامو بزنم بعد ازمایش بدم ببینم گرفته یا نه اگه گرفته باشه خوب تا ۱۲هغتع امپولا هستن اگه نه قطع میشه سیکل بعدی باز انتقال

چقدر سخت . من دوتا بچه دارم ولی از انتقال و اینا اصلا سر در نمیارم

اره من تازه شهرستان اومدم قم بعد شوهرم رفته کار داشت منم خونه مادرم موندم تو قم خیلی هزینه کردیم اینقدر بیا برو مشکل از همسرم هستش من خودم گفتن همه چیت اوکیه ماشاالله یه خانمی میاد برام آمپول میزنم روزی ۱۵۰مبگیره حساب کردم ۱۸۰۰باید بهش بدم خیلی تو شرایط سختی گیر کردم میگم خدایا حداقل یه دونه برام بگیرع