2777
2789
عنوان

جان بوی عید نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 36 پست
پول نداشته باشی حفظ رسوم و فرهنگ برات دوزار ارزش نداره

مگه قدیم انقد بریز بپاش بود.یه میوه و شیرینی مناسب یه لباس تمیز و دورهمی سخته

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

به هر حال بهار طبیعته 

خیلی هم حس و حال خوبیه 

شهر ما که توریستیه خیلی هم شلوغ

من همیشه ذوق عید و دارم 

ربطی نداره به مسائل مالی واقعا 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین دیشب تو یه تاپیک خانمه گفته کاش این عید جمع میشد یه عید دیگه به جاش میزاشتن مثلا عید فطر.بعد که ...

همون عید فطرم تو کشورایی که عید اصلیشون هست با کلی تجملات و خرید و...  برگزار میکنن

ظاهرا در جبران حرف خام خودشون اینارو گفتن 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
نه آقا من با عید هم ذوق نمی‌کنم، تنها چیزی که می‌تونه منو به وجد بیاره پوله.😂💔تاریخ تقویم و بیخیال ...

چیزی خودبخود وجود نمیاد این ماییم که باید بذر عید و امید رو تو خودمون پرورش بدیم 

ماهم تا الان حتی یه پوست تخمه نخریدیم ولی همون خونه تکونی رو کردیم گل کاری رو انجام دادیم

من فک میکنم منظورش این نی ک این روز رو از یاد ببرن قطعا اکثر مردم و همونایی ک این جمله رو میگن سفره اشونو میندازن دید و بازدیدو دارن ی خریدی دارن شب عیدو بیرون تو شلوغیا میچرخن 

فقط فک کنم منظور اینه که  اون حس و حال و دل خوش قدیم ترارو ندارن ک خب حقه ولی نمیخوان چیزی ریشه کن بش

مثلا خود من یاد بچگیم میفتم چقدر دورمون شلوغ بود و از کلی قبل برنامه سفر داشتیم و کلییی عید دیدنی و عیدی و .. 

الان حتی جایی جز خونه بابام ندارم برم عید دیدنی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

همون عید فطرم تو کشورایی که عید اصلیشون هست با کلی تجملات و خرید و... برگزار میکننظاهرا در جبران حر ...

تو تاپیک پربازدید هست اگر حوصله داشتی برو کامنتا رو بخون.شوهر گفته سی تومن بدم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خاطره از عید برای خریدای عید و دید و بازدید و تفریح و مسافرته گلم 

خدارو شکر الان که از خودت بگذری بخوای برا بچه خرید کنی کلی واست درمیاد بماند بعضی ها چند تا بچه دارن 

دید و بازدید هم وقتی آجیل و تنقلات کیلویی یک میلیون به بالاس و یه وعده غذا که بخوای بیرون از یه تومن رد بشه دیگه چطوری میخوای عید رنگ و بو داشته باشه 

تازه امسالم افتاده با شب قدر 

عین دیشب تو یه تاپیک خانمه گفته کاش این عید جمع میشد یه عید دیگه به جاش میزاشتن مثلا عید فطر.بعد که ...

حالم بهم خورد با پستش 

حیف تاپیک قفل بود 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مگه قدیم انقد بریز بپاش بود.یه میوه و شیرینی مناسب یه لباس تمیز و دورهمی سخته

بود

بریز و بپاش نه اما بود

یه آجیل بود الان نیست

مهمونی نمیشه بری چون نمیتونی پس بدی

حالا ساده هم برگزار کنی بازم کلی هزینه داره 

همون میوه که داری میگی دوشب پیش ۵ تا مهمون داشتم حدود یه میلیون پول میوه و نیم کیلو بامیه شد فقط 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چیزی خودبخود وجود نمیاد این ماییم که باید بذر عید و امید رو تو خودمون پرورش بدیم ماهم تا الان حتی یه ...

خوش به حالت انگیزه داری برای خونه تکونی گل کاری اینا یه بیشعوری تموم امید و انگیزه مو گرفت ازم:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

بله 

در طول سال هم میشه خرید کرد 

اصلا درک نمیکنم چرا مث بچه کوچولوها باید سر تا پا نو بشیم 

چشم و همچشمی و علی الخصوص فضای مجازی داره گند میزنه به زندگیا و سنت ها 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حالم بهم خورد با پستش حیف تاپیک قفل بود

دقیقا من خواستم جواب بدم قفل بود

بعضیا کلا سیستمشون اینجوریه انرژی منفین 

میگن عید نروز چیه حوثله نداریم

رمضان چیه مال آخونداس 

محرم ینی چی 

یکی بچه دار میشه اینا خودشونو پاره میکنن بچه نیارید

خونه تکونی چیه آخ و پیف 

یلدا چیه

فک میکنن خیلی باکلاس و لول بالان مثلا افسرده های مضحک 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم