2777
2789
عنوان

به نظرتون کار بدی کردم

40 بازدید | 3 پست

دیروزبا خواهرم و دخترش رفته بودیم بیرون بعد از کنار نمایشگاه کتاب رد شدیم دختره یه ادم واقعا کتاب خونه بعد که رفتیم داخل یه گوی شیشه ای حالت ساعت شنی داشت خیلی خوشگل بود ولی قیمتش زیاد بود حدود ۴۰۰ هزار تومان بعد دختر خواهر من خیلی اصرار کرد که مادرش براش بخره هی مخالفت کرد و کرد گفت نصف پولشو میدم گفت نه گفت از عیدیام کل پولشو میدم الان همراهم نیست بازم مادرش گفت و نه سرش داد زد بعد من می خواستم حساب کنم براش بخرم تا بعد با مامانش حساب کنم خواهرم گفت اگه براش بخری هم بهش نمیدم حالا یعنی من اگه می خریدم بعد پنهانی به عنوان عیدی بش میدادم کار بدی بود مامانش دعواش می کرد اخه نمی خواستم حسرت ته دلش بمونه

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

ب عنوان عیدی براش بگیرش

البته دلیل مخالفت مادر هم بپرس 

بعید میدونم دلیل قانع کنناه ای داشته باسه مامانش

فقط چ ن شما خواستی بگیری خجالت کشیده بیشتر پافشاری کرده رو نخریدنش

اگه بچه بد عادتی نیست بگیرین براش

ب عنوان عیدی براش بگیرشالبته دلیل مخالفت مادر هم بپرس بعید میدونم دلیل قانع کنناه ای داشته باسه ماما ...

بد عادت نیست میگه بگیره که چی کلا خواهرم ادم عجیبیه

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد عادت نیست میگه بگیره که چی کلا خواهرم ادم عجیبیه

خب بچه دلش خوشه ب اون وسیله

اگه واقعا خواسته های زیادی نداره و همیشه هی ایراد خربد نمیگیره

بگیرین حسرتش میمونه رو دلش

ب خواهرتونم بگید ک درسته ک انقدی ب درد بخور نیست این وسیله اما دلش گرفته اونو عقده ای نکن بچه رو بعضی وقتا خوبه بچه رو اینجوری خوشحال کنی یا ب عنوان تشویق بهش چیزی ک دوس داره رو کادو بدی

خب بچه دلش خوشه ب اون وسیلهاگه واقعا خواسته های زیادی نداره و همیشه هی ایراد خربد نمیگیرهبگیرین حسرت ...

حالا عصر قراره برم خونشون سر راه میگیرم با دوتا لوازم تحریر تا از دلش در بیارم