2777
2789

خونه مامان و مادر همسرم پیش همن 6 ساعت فاصله ، میخوایم پنج شنبه بریم خونشون سال تحویل خونه همسرم اینا و بلافاصله برم خونه مامانم 13 بدر هم با خانواده خودمم اما هر سری میرم سر اینکه چند روز کجا بمونم دعواس با همسرم من با خانواده خودم راحت ترم اما همسرم وقتی من میام خونه مامانم زهر مارم می‌کنه بخاطر مامانم که تنهاست می‌خوام برم دورش باشم وگرنه دلم نیست بخدا ی راهکار بدین لطفا 

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بر خونه مامان خودت، ایشون هم بله خونه مامانش خودش، ما همینکار رو میکنیم 

هرگز هم سر این ماجرا دعوت نداشتیم

هر موقع هم هرجایی دعوت شدیم، هیچ اصرار  و اجباری نیست، مثلا خاله م ما رو دعوت میکنه، من میرم همسرم اگر بخواد میاد، یا برعکس

اتفاقا وقتی اینجوری دست همدیگه رو باز میذاریم تمایل به احترام طرف مقابل هم بیشتر میشه 

اصلا سر این چیزا دعوا نکنید 

ادم بالغ هستید راحت بذارید همدیگه رو هرکی هرجا دوست داره بره 

شما بر خونه مامان خودت، ایشون هم بله خونه مامانش خودش، ما همینکار رو میکنیم هرگز هم سر این ماجرا دعو ...

حرفت خیلی درسته عزیزم خیلی خوبه ولی همسرم حرف تو سرش نمیره و میگه حتما باید بیای وگرنه قهر می‌کنه 

شما بر خونه مامان خودت، ایشون هم بله خونه مامانش خودش، ما همینکار رو میکنیم هرگز هم سر این ماجرا دعو ...

بعد مادر شوهرم یکمی بد اخلاقه و اصلا کسی خونه نمیمونه من تنهام ی وقتایی همسرم خودش می‌ره پیش دوستش اونام میرن خونه همسایشون خیلی اذیتم واقعا 🥺😔 همین‌طور خوره شده به جونم که می‌خوام برم 

حرفت خیلی درسته عزیزم خیلی خوبه ولی همسرم حرف تو سرش نمیره و میگه حتما باید بیای وگرنه قهر می‌کنه

قهر کنه، شما یک انسان بالغ هستی، بچه نیستی که بزرگترت تصمیم بگیره 

واقعا درک نمیکنم چطوری با آدم هایی با این حجم از بی منطقی زندگی میکنید

بهش بگو مامانم بهم نیاز داره، اگر بیام خونه شما تعطیلاته خونواده ت راحت نیستن من هم راحت نیستم 

من جای شما باشم قهر همسرم برا م مهم نیست و چون قهر میکنه، کار اشتباه رو انجام نمیدم 

منتهی زندگی ها متفاوته دیگه 

بعد مادر شوهرم یکمی بد اخلاقه و اصلا کسی خونه نمیمونه من تنهام ی وقتایی همسرم خودش می‌ره پیش دوستش ا ...

شاید مادرشوهرت بد اخلاق نیست، جسارت نباشه عزیزم ناراحت نشی اما شاید دوست نداره شما چند روز خونه شون باشی 

به هر حال مهمون هم یکی دو روز، طولانی مدت اصلا اصلا کار درستی نیست

جاری من مثل شما تعطیلات میاد چند روز میمونه، مادر شوهرم خیلی مهربونه اما واقعا کلافه میشه 

جاری م همه کاری هم میکنه برای مادر شوهرم از خونه تکونی گرفته تا پخت و پز و... اما کاملا دارم میبینم چقدر جفتشون اذیت میشن 

قهر کنه، شما یک انسان بالغ هستی، بچه نیستی که بزرگترت تصمیم بگیره واقعا درک نمیکنم چطوری با آدم هایی ...

من خودم خیلی جاها منطقی تصمیم ولی اون. رفتارای بچگونه مثلا توی ارتباطم  با ادما دخالت می‌کنه آزاد نمیزارع منو من خودم روابطمو با همجنس خودم بهتر می‌دونم نمی‌دونم چیکار کنم 

تصمیم اینه بهش بگم اگه باز قهر کرد بگم نمیتونم اینطوری من واقعا زندگی کنم همش ترس اینو دارم چیزی بگم قهر کنی مگ آدم خونه مادر خودش بره جرمه خانوادت بیشتر به تو احتیاج دارن ن من 

شاید مادرشوهرت بد اخلاق نیست، جسارت نباشه عزیزم ناراحت نشی اما شاید دوست نداره شما چند روز خونه شون ...

دقیقااااااا عزیزم میگه دور باشی عزیز تری من حرفتو خیلی قبول دارم اما شوهرم توی سرش اینا نمیره .... اصلا میگه همش باید اونجا باشی حق نداری بری خونه بابات

من خودم خیلی جاها منطقی تصمیم ولی اون. رفتارای بچگونه مثلا توی ارتباطم با ادما دخالت می‌کنه آزاد نم ...

قکاز قهر به عنوان سلاح استفاده میکنه چون میدونه وقتی قهر کنه شما طبق خواسته ‌ عمل میکنی 

شوهر منم اوایل اینطوری بود کار به جایی رسیده بود که بهش میگفتم بالا چشمت ابروئه قهر می‌کرد غذا نمی‌خورد، عین بچه ها، طبیعی این رفتار چون ماها پر از زخم و آسیب هستیم و سلاح انتخاب میکنی برای اینکه کسی به آسیب ها زخم هامون وارد نشه

مثلا (صرفا مثاله بی احترامی نباشه) همسر شما منطقی نیست و این آسیبه، حالا برای دفاع از آسیب خودش قهر رو سلاح کرده چون میدونه اگر قهر کنه شما دیگه کاری به حرف های بی منطقش ندارید و حرف های بی منطق‌ رو می‌پذیرید 

در مورد خودم، همسرم خیلی آسیب کودکی داره، خیلی 

ی بچگی کاملا سرکوب شده داشته برای همین هر موقع کاری می‌کرد که از نظر خودش درست نبود، سریع قهر می‌کرد و من نازش رو میکشیدم و این فقط اوضاع رو بدتر کرد 

تا جایی که دیگه به قهرهاش واکنش نشون ندادم، مثلا قهر می‌کرد من جای اینکه میز بچینم هی بگم بیا غذا بخور و... ، غذای خودم رو میخوردم و اصلا براش غذا نمیذاشتم

اگر قهر بود من به روی خودم نمی آوردم و باهاش حرب میزدم، ینی اصلا اهمیتی به قهرهاش نميدادم. مسافرت میرفتیم ی مسیر دو ساعته توو ماشین ده بار قهر میکرد 

خلاصه بعد ی مدت فهمید قهر سلاح خوبی نیست و من دیگه واکنش نشون نمیدم، گذاشت کنار

قکاز قهر به عنوان سلاح استفاده میکنه چون میدونه وقتی قهر کنه شما طبق خواسته ‌ عمل میکنی شوهر منم اوا ...

مرسی عزیزم چقدر. حرفات آرامش میده کاش شما دوست من بودین من هر روز. باهاتون صحبت میکردم خوشبحال کسی که آدمی مثل شما توی زندگیش هست 

حتما این راهی که گفتین میرم 😍♥️🫂