2777
2789

کارمند شرکت نفته. برا عید کمتر از ۲۵۰ میلیون نگرفته.

دو ساله من و دخترم و ول کرده بدون هیچ خرجی. فقط ماهی ۲ و پونصد نفقه میده

برا این عید حتی یه جفت جوراب برا دخترم عیدی نخرید یا ۱۰۰۰ تومن دستش نداد.

خواهرای عفریتش و بچه هاشون و مادر خرابش ، دورش رو گرفتن خرش کردن، زندگیمونو از هم پاشیدن. هرچی داره ازش میگیرن برا خودشون خرجش میکنن.

الهی هرچی از حق من و بچه م میخورن، بشه درد بی درمون تو دلشون. الهی بکنن خرج دوا درمون و سرطانشون. الهی از هیچ دردی بی نصیب نباشن.

خیلییی دلم گرفته خیلییییی. بخدا دارم از غصه می‌ترکم. هیچی نتونستم برا دخترم بخرم 

همسایمون رفته بود برا بچه هاش لباس خریده بود . اینم با ذوق تعریف میکرد می‌گفت مامانم گفته میبرمت بازار برات پیرهن میخرم ، کفش میخرم، شلوار میخرم 😭😭😭😭😭

الهی بمیرم برا دلش. منتظره تا روز آخر اسفند

واگذار پدر آشغالش کردم به خدا . خیر نبینه که دل بچه من اینجوری باید بشکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا و ابدا این دو سال جواب تلفنمو نداده

ازش شکایت کن

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

چه حروم زاده ایه.خدالعنت کنه مردای اینجوری و لعنت بیشتر به خانواده هاشون که اینجوری دختر مردمو حرص م ...

حرومزاده برا یه لحظشه. اگه مو به مو کارایی که کرده رو تعریف کنم، باور نمی‌کنین که همچین کارایی از یه نفر بر بیاد.

از تمام بلاهایی که سر خودم و خونوادم آورده

الهی خبر تیکه تیکه شدنشو بشنوم شاید یه کم این داغی که توی  دلمه خنک بشه

ازش شکایت کن

دستم به جایی بند نیست. قانون لعنتی یه نفقه ۲ میلیون و پونصدی برای تمام هزینه های مسکن و خورد و خوراک و پوشاک و بهداشت و درمان واسش تعیین کرده که پرداختش می‌کنه. دیگه کاری باهاش ندارن.