2777
2789
عنوان

.تو رو خدا بیایید...واجبه

306 بازدید | 27 پست

سلام دوستان گلم.میخواستم برا بیمه عمر و بیمه تکمیلی ازتون بپرسم.اسم بیمه ای که هستید چیه؟؟ راضی هستید یا نه؟؟؟نظرتون راجع ب بیمه پارسیان چیه؟؟؟هر اطلاعاتی درمورد بیمه داشتیدبگید،،،ازتوون ی دنیا ممنونم ک کمکم میکنید

.عشقم....همسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ماهی ۳۰ هزار شروع میشه . بیمه تکمیل درمان میده ،پوششها عالی فوت ، از کار افتادگی ،بیماری های خاص ،تخفیف بیمه ثالث ماشین ،بیمه آتش سوزی منزل کلا شرایط و پرداختی هاش عالین

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
سلام عزیزم.من مدیر اموزش بیمه عمر پاسارگاد هستم سوالی داشتی در خدمتم

سلام سوگند جون من پسرم رو سال 94 بیمه کردم بیمه پاسارگاد الان شاید نزدیک یک ساله حق بیمه رو نریختم به حساب الان تکلیفم چی میشه یعنی باطل سده بیمه پسرم

بیمه تکمیل درمان ک بطور مجزا انجام بشه هیچ شرکت بیمه ای انجام نمیده.برای تکمیل درمان شما باید زیر مجموعه یک مجموعه کاری مثل شرکت کارخونه باشید تا بیمه تکمیل درمان شامل خالتون بشه.اما در بیمه عمر پاسارگاد یک اشانتیون وجود داره ک در کنار بیمه عمر بیمه تکمیل درمان بهتون میدن بصورت رایگان

سلام سوگند جون من پسرم رو سال 94 بیمه کردم بیمه پاسارگاد الان شاید نزدیک یک ساله حق بیمه رو نریختم ب ...

سلام عزیزم.ن باطل نشده مخفف شده شما میتونی مجدد مراجعه کنی بیمه براتون احیا میشه.در حال حاضر پوشش های تکمیلی معلق شده برید احیا کنید همه چیز بحالت اول بر میگرده