2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نترس چیزیش نمیشه 😂من دو سال پیش

اس 5 داشتم همش زیر اب فیلم میگرفتم. از سنگ ها و شن های زیر اب و ماهی ها فیلم میگرفتم.خیلی حال میداد صدای اب هم قشنگ و واضح می اومد.

منم اولش میترسیدم . خیلی یهویی رفتیم دریا. داشتم فیلم میگرفتم از دخترخاله هام. یهو دیدم شوهرم یه سطل اب ریخت رو سرم

جیغم رفت هوا . گفتمش ای وای گوشیم سوخت.😭😭😭  دیدم با خنده یه سطل اب دیگه پر کرد اومد یه راست ریخت روی گوشیم. 

😆 دیگه اینطوری طلسم شکسته شد و شوهرم تونست ترسمو بریزه. 

😅ایتقد بردمش زیر اب تو تابستون، چندین و چندهزار بارررر  که یهو بعد از چندمدت دیدم داغ شد و هنگ کرد. دیگه ترسیدم و نکردمش زیراب. 

😃

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
نه بابا نترس چیزیش نمیشه 😂من دو سال پیش اس 5 داشتم همش زیر اب فیلم میگرفتم. از سنگ ها و شن های زیر ...

واقعا افرین به شجاعتت😂منم فکنم یه روز همین کارو کنه بام.بهش میگم ولس خودت بخر چیکار به من داری میگه من گوشی باز نیستم😑اوووف

واقعا افرین به شجاعتت😂منم فکنم یه روز همین کارو کنه بام.بهش میگم ولس خودت بخر چیکار به من داری میگه ...

مطمئن باش چیزیش نمیشه. ولی قبلش چک کن همه چیش بسته باشه. ازپشت گوشیت رو چک کن. از قسمت جای شارژش.  زیاده روی هم نکن که خدایی نکرده هنگ نکنه. 

😋😎خیلی حال میده زیر اب فیلم بگیری. حتماااا امتحان کن. بده شوهرتم کلی ذوق کنه . گناه داره طفلی. 😅

من اینقد ذوق زده بودم که مثل ندید بدها کل تابستون میرفتیم دریا میکردمش زیر اب 😅 

اخرای شهریور رفتیم باغ. تو استخر باز بردمش زیراب. خواهرشوهرم از دستم کشید که بره باهاش سلفی بگیره. اخرش اورد دادم دستم دیدم هنگ کرده بود . هرکاری میکردم درست نمیشد نمیدونم چه بلایی سرش اورده بود 😥 دیگه داشتم فاتحه اش رو میخوندم که شوهرم باتریش رو دراورد و خشک کرد. بهتر شد. 

فکر کن ... حتی اب تا ته اجزای گوشیم رفته بود😓

پس حتما قبلش چک کن که گوشیت از پشت کاملا بسته باشه. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸