سلام دوستان گلم یه دختر هشت ماه فوق العاده شیطون داره موقع شیر خوردن همش با انگشتای دستش به همه چیز چنگ میکشه بزور میخاد صورتمو چنگ بکشه موهام و اینکه ی جا بند نمیشه همش درحال این ور اون ور رفتنه خستم کرده امشب صورتمو داغون کرد هرچیم دستشو میگیرم بزور و گریه دوباره میخاد ببره سمت صورت یا مو خستم کرده میترسم پیش فعال باشه خوابشم سبکه😥😥😥😥😥😥😥
خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه است دیگه.شیطنت دارند.الان هم که در حال کشف دنیای اطرافشه.
چرا عیب میذارید رو بچتون؟
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
شیر خوردنی با یه پاش به شکمم لگد میزنه با یه دستش هم موهامو میکشه و صورتمو چنگ میزنه
شبا هم هر یه ساعت یه بار بیدار میشه😣
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد...
بیش فعال 😐بچه ی هشت ماهه😐😐😐اینو به هر روانشناسی بگی از پنجره پرتت میکنه پایین از من گفتن بود.&nb ...
اخه من ی دختر دیگم دارم اینجوری نبود و اینکه دوتا از دوستام بچه هاشون هم سن منه اینکارارو نمیکنن خیلی فکرا میاد تو سرم واقعا عصبیم کرده خوابم و کار و زندگیمو ازم گرفته
خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤