2777
2789

ن والا🦦

خسته تر از ای حرفام

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن والا🦦خسته تر از ای حرفام

چراااا؟

پاشو یه دفتر بگیر 

آرزو هات و بیار جلو چشمات تا انگیزه بگیری بیاری روی کاغذ

ما فقط یه بار زندگی میکنیم 

یه بار ۲۰ سال ۳۰ سال و...میشیم نذار برات روزای گذشته برات بشه حسرت

چراااا؟پاشو یه دفتر بگیر آرزو هات و بیار جلو چشمات تا انگیزه بگیری بیاری روی کاغذما فقط یه بار زندگی ...

نتیجشو دیدین؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نوشتن خیلی ب آدم حس خوبی میده...

برنامه ریزی منظورتون هست ؟

چون این تاپیکم درباره برنامه ریزی هستش 

ولی خب به نظرم دفترخاطرات و دفتر برنامه ریزی خیلی خوبه ولی باید جدا از هم باشه 

برنامه ریزی منظورتون هست ؟چون این تاپیکم درباره برنامه ریزی هستش ولی خب به نظرم دفترخاطرات و دفتر بر ...

آره کلا برنامه ریزی و نوشتن خاطرات و اهداف و این چیزا منظورم بود

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀