2777
2789
عنوان

تجربه من از محصولات پوستی😻

72 بازدید | 11 پست

شوینده گودمورنینگ کوزارکس

ضدافتاب سنتلا

سرم اوردینری نیاسینامید

کرم دورچشم سنتلا

آبرسان لوشن سراوی

تونر AHAکوزارکس

بالم لب هیدرودرم

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسی من صورتم از هفتم تا الان که شش ساله جوش میزنم کلی کار کردم یمدت خوب میشه برمیگرده دیگه خسته ...

محصولات ترند خارجی استفاده کردی؟؟

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

من یک ماهه استفاده میکنم واقعا داره معجزه میکنه فقط نباید استرس بگیرم ک روند درمان مختل بشه 

پوست بشدت شاداب میشه سفت میشه اصلا انگارگونه هات شکل میگیرن😻😻😻

وای اسی من صورتم از هفتم تا الان که شش ساله جوش میزنم کلی کار کردم یمدت خوب میشه برمیگرده دیگه خسته ...

قشنگم شوینده و ابرسان و ضدافتاب بی رنگ خوب استفاده کن معجزه میکنه برا پوستت

محصولات ترند خارجی استفاده کردی؟؟

نه فعلا تونر و شوینده ایرانی میزنم دکترم داده بود اما چندان اثر نداشت شویندم نو آکنه و تونرم ویتالر هست

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
قشنگم شوینده و ابرسان و ضدافتاب بی رنگ خوب استفاده کن معجزه میکنه برا پوستت

آبرسان و ضد آفتاب درمالیفت میزنم اما ضد آفتابی رنگیه بنظرت بی رنگ بزنم؟!

آخه حقیقتا آرایش نمیکنم اما بخاطر حجم جوشام از این رنگیش میزنم البته اینو بار دکترم گفته بود رنگی بخرم ولی واقعا جوشام و خشک می‌کنه ضد افتابم

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی