2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی تصادف منجر به قتل شده بود فقط من اونجا توقف داشتم چند دقیقه

یا خدا

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

نمیدونی چقد ترسیدمپلاک ماشین رو دوربین گرفته بود هی میگفتن بگو چی‌میکردی اونجا

اخرش چی گفتی چی شد

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اخرش چی گفتی چی شد

دیگه رفتم توضیح دادم بابا من فقط سرمو اوردم بیرون از شیشه ببینم چی شده حتی پیاده نشدم  چون تنها بودم ترسیدم ظهر بود 

ماشین رو بردن بررسی کردن و دیگه‌ نمیدونم چی کردن

گفتن اگه لازم شد باهات دوباره تماس میگیریم گفتم باشه

الان یکسالی گذشته و خبری نشد خداروشکر

بله پروفایل خودمم  🌱 
دیگه رفتم توضیح دادم بابا من فقط سرمو اوردم بیرون از شیشه ببینم چی شده حتی پیاده نشدم چون تنها بودم ...

خداروشکر آدم سکته میکنه دور از جون

بعد چجوری مرده بود طرف

خداروشکر آدم سکته میکنه دور از جونبعد چجوری مرده بود طرف

اره خیلی ترسیدم گفتم کم نبوده همینجوری الکی متهم شده سرش رفته بالای دار منم ک بد شانس 

خیلی وحشتناک بود اگه واست بگم تا مدت ها یادت نمیره 😭

بله پروفایل خودمم  🌱