2777
2789
عنوان

کارما

136 بازدید | 14 پست

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد ازت.

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا الکیه

نه راسته 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
چنان گردد که از عشقش بخیزدصد پریشانی

به به عالییی🥲

نیست کسایی رو دیدم ک‌ جوری کارما پس دادن ک ھمہ عبرت گرفتن از عرش ب فرش...

میگه که ازت متنفر نیستم ولی اگه آتیش بگیری آب دستم باشه میخورمش اینا رو همه بذارم بیو😂

نیست کسایی رو دیدم ک‌ جوری کارما پس دادن ک ھمہ عبرت گرفتن از عرش ب فرش...

من باور ندارم

کساییم هستن که بالاترین جنایت ها رو مرتکب شدن و تا ابد در آسودگی زندگی کردن

بچه های بیگناهی هم هستن که قربانین و بی تقصیر بدترین مشکلات رو تحمل میکنن

حالا ممکنه یکی بدی کرده باشه بدی هم دیده باشه این معناشوکارما نیست

طبیعت ظالمه بالاخره به همه نیش میزنه ولی معنتش از هر دستی بدی نیست

اکانت رسمی خر شرک در نی‌نی سایت🐴تیکر بارداری از کنکور!

من باور ندارمکساییم هستن که بالاترین جنایت ها رو مرتکب شدن و تا ابد در آسودگی زندگی کردنبچه های بیگن ...

درستہ ولی من مطمعنم ھمہ تاوان کارایی ک کردن رو پس میدن 

مبتلا به بیماری ادامه دادن اشتباه تا حَدِ تباهی .

هر کسی نتیجه کارش رو میبینه چه تو این دنیا چه اون دنیا.

هیچکس از نتیجه ی کارش نمیتونه فرار کنه.

یکسری ظلم ها انقدر بزرگه که این دنیا گنجایش نداره برای نتیجه پس دادنشون و دیدن سزای کارشون، اون دنیا سزای ظلم هاشون رو میبینن به بدترین شکل ممکن

هر کسی نتیجه کارش رو میبینه چه تو این دنیا چه اون دنیا.هیچکس از نتیجه ی کارش نمیتونه فرار کنه.یکسری ...

ولی بعضی از تاوانا خوبه ک توسط اونی ک بهش ظلم شده دیده بشه اون دنیا یا دور از چشمش ک دیگه نفعی ب حالش نداره

این از نفرت ھم بدترہ ک😂

من نفرت دارم😂