2777
2789

مثلاً بجای حذف کردن شماره میاد پروفایل و بیو واتساپش رو هاید می‌کنه برات؟خب حذف کردن شماره راحت تر نیست آیا؟

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

وقتی پروف وات نباشه فکر کنم بلاک باشی

نه اول پروف رو برداشت بعداز چندروز بیو

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اول پروف رو برداشت بعداز چندروز بیو

خب تلگرام ک اینجوریه خب وقتی بلاک کنه پروف برداشته میشه ولی بیو رو میتونی ببینی مگر اینک خودش نذاشته باشه

اون موقع ک واتساپ داشتم یادمه هرکی بلاک میکرد پروف میرفت شاید واتساپ هم اینجاره

خب تلگرام ک اینجوریه خب وقتی بلاک کنه پروف برداشته میشه ولی بیو رو میتونی ببینی مگر اینک خودش نذاشته ...

نه ببین توی واتساپ پروفایلش اول رفت بعد از چندروز بیو!توی تلگرام پروفایلش هست یعنی تنظیماتش اینطوریه که فقط مخاطبینش میتونن ببینند!اینجوری مشخصه شماره رو حذف نکرده ولی شماره حذف کردن خیلی راحت تر بود تا هاید کردن پروفایل و بیو

نه ببین توی واتساپ پروفایلش اول رفت بعد از چندروز بیو!توی تلگرام پروفایلش هست یعنی تنظیماتش اینطوریه ...

بیخیالش فکرتو درگیر نکن🤣اونم خودش نمیدونه چی میکنه شاید هنوز نمیتونه ازت دل بکنه

بیخیالش فکرتو درگیر نکن🤣اونم خودش نمیدونه چی میکنه شاید هنوز نمیتونه ازت دل بکنه

دخترداییمه خواهر😂🤣