سلام عزیران ، من اینقدر تواینترنت بررسی کردم وانواع غذاهای گمکی بوددیوانه شدم ، توروخدا کسی برنامه کامل ومرتب داره ، مثلا درطول روز باید چه غذاهای کمکی بخورن ، من خودم فرنی ، سوپ ، وحریره میدم اونم هرکدام تقریبا دوقاشق غذاخوری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچم هشت ماهشه صبح شنبه فرنی که داخلش موز رنده شدس یکشنبه فرنی با سیب رنده شده دوشنبه فرنی با زرده بلدرچین رنده شده سه شننبه حریره بادام با ترکیبات بالا دوباره ازاول نهار شنبه سوپ ماهیچه و برنج با سبزیجات یکشنبه سوپ مرغ و ورمیشل دوشنبه کته برنج با اب ماهیچه ادامه دوباره ازاول شام شنبه پوره سیبزمینی با اب مرغ یکشنبه پوره هویج با شیرخشکش دوشنبه پوره کدو حلوایی باقی روزا هم پوره ها دوتا دوتا ترکیب میشن میان وعده در روز دوبار صبح بیسگویت مادر عصرانه سرلاک گندم صبح تاشبم تواشپزخونه اسیرم پای میکس کردن اینا
کاش میشد واسه تبادل اطلاعاتمونواسه همه چی یه گروه تشکیل بدیم که سوالاتمون روبپرسیمازاین طریق نی نی سایت به مقدار طولانیه شما شاپرک جون مدیرتشم اگه مایلی به عهده بگیر
کاش میشد واسه تبادل اطلاعاتمونواسه همه چی یه گروه تشکیل بدیم که سوالاتمون روبپرسیمازاین طریق نی نی ...
اخه عزیزم بخاطر دخترم کم میام اما یه گروه بزرگ درمورد نوزادا تو تل هست که داعم تبادل اطلاعات میشه درمورد همه چی منم خیلی چیزا از اونجا یاد گرفتم خواستی شمارتو بفرست خصوصی اددت کنم