2777
2789

من تنبلی تخمدان دارم

دارو تاثیر نمیذاره روم

بهم گف باید بری کاشت

بعد ۳ دوره که جواب نگرفتم

حالا این کاشت چیه

میدونم لقاح مصنوعی

اما سوالم اینه برای کسی مث من هیج راهی نداره

حتما باید از تخمک اهدایی استفاده کنم؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم تخمک اهدایی نمی‌خواد به خودت دارو میدن که تخمک هات زیاد و بزرگ بشن بعد یا یک عمل تخمک ها رو خارج و تو محیط آزمایشگاه لقاح میدن با اسپرم شوهرت و به شما انتقال می‌دن

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  
ای وی اف چ ربطی به تخمک اهدایی دارهتخمک خودتو میگیرن با اسپرم شوهرت ترکیب میکنن جنین تشکیل میدن میزا ...

خوب منکه پرسیدم.یعنی نمیدونم .این چیزیه که خودم فک میکنم.میگم منکه تخمکم رشد نمیکنه.آیا خارج از رحم رشدش میدن؟

اون عملش چخ جور عملیه؟عمل بازیه؟زیاد باز میشه شکم؟

نمیدونم عزیزم دقیق من سه سال پیش دکتر بهم گفت باید وارد پروسه کاشت بشم چون همسرم مشکل داشت اما با خواست خدا طبیعی باردار شدم اما تحقیق خیلی کردم اینا رو فهمیدم اما تا جایی که می‌دونم عمل سختی نداره اما داروهای که میدن همه هورمونی هستن و برای بدن ضرر دارن شما هم به نظرم پیش دکتر دیگه برو یا طب سنتی رو هم امتحان کن چون الان برای تنبلی تخمدان داروهای خیلی زیادی هست

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم