2777
2789
پوسعت چرب بود؟به نظرت جی خوبه؟

آره چربه 

فارماسی هم خوبه 

البته پوستت مو داشته باشه و کم آب باشه خوب نمیخوابه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای منم الکی پولمو انداختم دور هم سفید گچی میکرد هم خشک

خب شماره خیلی روشن گرفتین واسه من ۲ هم روشن بود دیگه چه برسه به ۱ 

پوستتون چربه؟ من بخاطر همین خشکی میگیرم پوستم جوشدار کرم یکمی چری باشه عصبی میشم 

🩷فکر کنم خیلی حساسی همرنگ پوستت باشهوگرنه من دیدم حتی دوستام که گندمی از یک استفاده میکنن و راضی ان ...

اره دقیقا خیلی حساسم 

آره اینم فکر خوبیه 

مرسی بازم عزیزممم💞💞💞💞🥰🥰🥰🥰

خب چی بگیریم بخوابه

ببین همین فارماسی هم اگه مرطوب کننده قبلش بزنی و پوستت کم آب نشه خوب میخوابه 

کاورش هم خوبه رنگشم خوبه 

سبکم هست 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

مرسی عزیزم هرموقع وقت داشتی تونستی از بارکد خطی روی محصول یا جعبش واسم عکس بفرست که فیک نخرم کداشون ...

عزیزم جعبه فکرنکنم داشته باشه سایت عسل بانو معتبره برو سایتش الان ببین داره یانه. از برند نوروا میشه. کرم پودرش خیلی سبکه

ببین همین فارماسی هم اگه مرطوب کننده قبلش بزنی و پوستت کم آب نشه خوب میخوابه کاورش هم خوبه رنگشم خوب ...

اره دقیقا من بعد عوض کردن چندین کرم ابن به دلم بود 

چون پوستم به شدت چرب و جوشدار ابن اصن برق نمیندازه و چرب نیست خشکه 

رنگاش بهم نمیاد فقط 

اره دقیقا من بعد عوض کردن چندین کرم ابن به دلم بود چون پوستم به شدت چرب و جوشدار ابن اصن برق نمینداز ...

رنگ پوستت چیه ؟