2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید لطفا

39 بازدید | 4 پست

یه دختره هست تو کلاس زبان همش منو مسخره میکرد و صندلیم رو جوهری میکرد

منم به تیچرمون گفتم جامو عوض کن اونم عوض کرد بعد منم پیش بقیه مسخره می کردم بعد یهو دیروز ساعت ۱۱ شب اومد گفت دوستیم دیگه با تو تموم شده هیچوقت نمی بخشمت تو گفتی جامون عوض کنه دوستم میگه بهت یه دستی زده هرچی گفتم نه من دوستت دارم اینجوری نیست حتی دوستم هم فرستادم تو پی وی اش که بره بگه فرنیک کاری نکرده و حتی قسم هم خوردم چون بی تقصیرم بعد دختره دیگه سین میکرد جواب نمیداد امروز کلاس زبان داریم و می ترسم به مامانش بگه و از موسسه زنگ بزنن مامانم مامانم اصلا پشت من نیست موسسه زنگ بزنه حرف موسسه رو قبول میکنه

از دختره می ترسم نکنه به مامانش بگه دردسر درست کنه خیلی استرس دارم امروز چجوری باهاش برخورد کنم

متوجه نشدم چیشده

دختره یهو ساعت ۱۱ شب دیروز اومد پرید که تو رفتی گفتی معلمه جامون رو جابجا کنه ازت متنفرم نمی بخشمت هرچی گفتم من نکردم من دوستت دارم و اینا گوش نکرد حتی دوستم هم فرستادم بره پی وی اش بگه که من بی تقصیرم ولی پیام هامون رو سین می کرد جواب نمی داد بعد می ترسم بره به مامانش بگه مامانش هم زنگ بزنه موسسه موسسه هم زنگ بزنه به مامان من مامانم هم اصلا هوادار من نیست نگرانم که نکنه مامان اون زنگ بزنه بعد امروز کلاس زبان داریم چجوری باهاش برخورد کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره یهو ساعت ۱۱ شب دیروز اومد پرید که تو رفتی گفتی معلمه جامون رو جابجا کنه ازت متنفرم نمی بخشمت ه ...

تو پیامت میگیخودت گفتی جاتون رو عوض کنه که. مسخرش هم کردی؟