2777
2789

بابا واقعا ۱۰ میلیون هیچچچچی نیست

اگر ما آنقدر خرج نمی‌کنیم چون مراعات جیب شوهر رو میکنیم میدونیم نداره ولی وقتی مرد خانواده پول داره خب باید مناسب جیبش به زنش پول بده اطرافیان که خداروشکر دستشون بازه همه بالای ۲۰ الی ۳۰ تومن میدن

چون واقعااا گرونیه

دیگه ۱۰ تومن هیچی نیست 

ما امسال خرید عید نداریم 

ولی پارسال نزدیک ۲۰ تومن شد خریدهامون فقططط هم یه دست لباس برای هر کدوم اونم قیمت های ارزون 

الان یه تیشرت آشغالی برای بچه دیگه حداااقل ۲۷۰ تومنه 

یه لباس مهمونی معمولی ۱و نیم به بالا

تازه شهر ما هم ارزونیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ماها فضایی هستیم یا بقیه یبار گفتم ماهی ۲۰ تومن خرجمونه یکی دونفر امدن اگه تو شکمت نمیریختی خونه داشتی دروغ کنتور نمیندازه 🫤 هنوز از قیمتا خبر نداشتن انگار ینفر بخواد ی زندگی عادی داشته باشه باید بیشترم خرج کنه (بچه من شیر خشکیه کلی گفتم خرجمونو)

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تاپ شلوارک نخی تابستونی برای بچه۲ ساله شده ۳۵۰ ت خواهر

اره والا الان ۱۰۰ میلیون هم به ما خانوما بدن میریم هرچی خرید کنیم واجبه و ضرورری چیزی اضافه نمیشه از بس گرون بوده و چیزی نخریدیم تلنبار شده

والا من یه دور رفتم سیسمونی برای نوزاد لباس بیرونی زیر یه تومن نداشت حالا چه انتظار میره

تو تاپیک پربازید خانومه میگه شوهرم داره ولی ۱۰ تومن داده همه میگن چه خبره بیچاره شوهرت بابا اگر مرد داره باید بده دیگه ۱۰ تومن هیچی نیست

یکی دیگه تاپیک زده با ۸ میلیون برای ۴ نفرمون خرید کردیم همه به‌به و چه چه میکنن فقط اینجوری دوست دارن ملت

اره والا الان ۱۰۰ میلیون هم به ما خانوما بدن میریم هرچی خرید کنیم واجبه و ضرورری چیزی اضافه نمیشه از ...

من به شخصه میخوام کل کم لباسمو بریزم دور از اول بخرم.

نصف وسایل خونه رو عوض کنم!

خب کو پول؟

وقتی ندارم نمیکنم دیگه...

ولی اگه داشته باشم اره هم میخرم هم میپوشم هم میگردم.

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

نمیدونم ماها فضایی هستیم یا بقیه یبار گفتم ماهی ۲۰ تومن خرجمونه یکی دونفر امدن اگه تو شکمت نمیریختی ...

اگر آدم بخواد زندگی کنه ماهی ۵۰ تومن هم تو این وضعیت کمه

ماکه بخاطر عوض کردن خونه و ماشین فعلا تو قسطیم تا خرخره

هر ماه اگر ۳ الی ۴ تومن بمونه برای خودمون

ولی این زندگی که نیست زنده بودنه

فقط امید دارم حقوق شوهرم بیشتر بشه حالا حالا ها قسط داریم

اگر آدم بخواد زندگی کنه ماهی ۵۰ تومن هم تو این وضعیت کمهماکه بخاطر عوض کردن خونه و ماشین فعلا تو قسط ...

دقیقا منم امسال خونه عوض کردم پس فردا بانک میاد میبرتمون از بس قسط و وام گرفتیم😅

یه دست مبلم دوباره گرفتم عوص کردم که چک دادیم موندم چک اونو چه کنم🤣

شوهرم پس فردا باید بره اب خنک بخوره

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

من به شخصه میخوام کل کم لباسمو بریزم دور از اول بخرم.نصف وسایل خونه رو عوض کنم!خب کو پول؟وقتی ندارم ...

اره والا فکر میکنن چون خرید نمیکنن طبیعیش همینطوریه در صورتی که نه ما ناچاریم خرید نکنیم

اگر آدم بخواد زندگی کنه ماهی ۵۰ تومن هم تو این وضعیت کمهماکه بخاطر عوض کردن خونه و ماشین فعلا تو قسط ...

اتفاقا بهترین کار کردید تو دو سال دو قسط ناچیز میشه نسبتاً و شما با همون پوول خونه و ماشین گرفتید

اره والا فکر میکنن چون خرید نمیکنن طبیعیش همینطوریه در صورتی که نه ما ناچاریم خرید نکنیم

من خوب امسال نمیخوام جایی برم این ماه خرید نکردم اصلا ولی ۱۵توومن که شوهرم داد ۵توممتشش مونده خوب زندگیه