2777
2789
عنوان

دیشب بعد از 14 سال رفتم آرایشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 30 پست
عزیزم مبارک باشه با دل خوش، اکثر مردها دیر اومدن زن اونم نصف شب رو نمیتونن تحمل کنند به حساب عشق بزا ...

خودم برمیدارم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

نگرانت بوده ولی همچین حقی نداشته

اههههههههه بهش محل نذار تا خودش بیاد جلو آشنی کنه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن نگران شده مرده ترسیده 

خدا نکرده اتفاقی میفتاد ازش میپرسیدن زنت کجاس چرا پیگیرش نشدی 

حالا صبر کن قضاوت نکن ذوقشم به موقع نشونت میده 

خوب ترسیده هزار فکر امده به سرش زنم بلا سرش نیاد 

مبارکت باشه مطمنم خیلی خوشگل شدید 

ببخشید خیلی داستانی نوشتین یکم باورش سخته

بعدشم ارایشگره گفته تا سحر طول میکشه شوهرتونم گفته عالیه برو دیگه این ننه من غریبم بازیاش چیه

بعد شما چرا به خودت گرفتی از موهات بدت میاد الان؟ اونی که باید ناراحت باشه از رفتارش شوهرته

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
ببخشید خیلی داستانی نوشتین یکم باورش سختهبعدشم ارایشگره گفته تا سحر طول میکشه شوهرتونم گفته عالیه بر ...

مدل نوشتنمه کجاش باور کردنی نبود؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

عزیزم❤️ 

اول که خیلی تصمیم خوبی گرفتی که موهات رو خوشگل تر کردی 

فقط بذار پای نگرانیش و رفتار اشتباهی که بعدش انجام داده 

و کاملا حق داری که ناراحت بشی،دلت بشکنه 

اما نذار لذت موهات از بین بره اصلااااا

تو باید به خودت برسی،باید خودتو زیباتر کنی و باید اول از همه اززیباییت ذوق کنی 

رفتی خونه قشنگ موهاتو باز کن،ارایش کن،لباس رنگی بپوش و نظز هیچکس برات مهم نباشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آره حق داری ولی سعی کن حالت اینقدر وابسته ی نظر دیگران نباشه، دوست داری بری آرایشگاه برو، نمیخوای نرو، چرا حتما برای مراسم دیگری باید بری؟ یا مثلا حالا که شوهرت زد تو ذوقت دیگه از موهات خوشت نمیاد!!! چرا میذاری محیط اطراف اینقدر روت تاثیر بذاره، خودت و نظر خودت در اولویت باید باشه همیشه

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

عزیزم چرا گریم گرفت🥹.چرا اینقدر مطیعی وقتی شوهرت این همه حساسه از تو ارایشگاه.تو واتساپ سلفی استوری یا تناس تصویری میگرفتی .میگفتی بیا دنبالم زن ناراحتی بیا دنبالم 

یاد خاطره خودم افتادم . دقیقا اولین باری که رنگ کردم همینجور کرد شوهرم 😬😁 بیخیال زیبایی و اون حس خوب تغییرات اینجوری رو فقط ما خانوما متوجه میشیم و بس .و این که اصلا اصلا نمیفهمن که چقدددر زمان بره این کار .کلا درکی ندارن از پروسه رنگ کردن مو  شاید هم یه دلیلش همینه که ما مثل بعضی خانوما ماه به ماه توی ارایشگاه نیستیم منم اونی که رنگ کردم اولین بار سه سال از ازدواجمون میگذشت .  مبارکت باشه . حالا برای عروسی پر از حس خوب میشی بین خانوما تو فکرش نرو  😘😘😘

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم چرا گریم گرفت🥹.چرا اینقدر مطیعی وقتی شوهرت این همه حساسه از تو ارایشگاه.تو واتساپ سلفی استوری ...

چند تا عکس همون اول  براش تو واتساپ فرستادم

موهام خیلی نازک بود آرایشگر خیلی با توجه بود واسه همین کارم طول کشید

ولی واتساپشو چک نکرد

صبح همون عکسها رو هم پاک کردم