2777
2789
عنوان

خواستگار کورد کرمانشاه

| مشاهده متن کامل بحث + 15992 بازدید | 339 پست

منم کوردم ولی مردای اطرافم هیچ کدوم شبیه هم نیستن به نظرم نباید برا شناخت مردا به قومیت و محل زندگی توجه کنی مردا همشون توی یه سری ویژگی ها شبیه همن و بقیه ی اخلاقشونم بر میگرده به تربیت خونوادگیشون 

به خونوادش دقت کن برای شناخت بیشتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

...کردستان

همسرم...فوق العاده دوستم داره خانواده دوسته....فقط ی مشکل داره که اونم دچارش شده وشده افت جونم...ولی درکل خیلی زیبایی وطنازی زن اهمیت میدن...ازلحاظ ج ن س ی خیلی رسیدگی میکنن....ناموس پرست ووپرغیرتن..

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

مثلا لک کردا همسایمه ب مرغ میگه مامر من اصلا نمیدونستم مامرچیه گفت ناهارمامرداریم منم گفتم نوش جونتون تودلم میگفتم خدایایعنی ناهارچی دارن حتماخیلی جدیدِازشوهرم پرسیدم مامرچیه گفت یعنی  مرغ خخخخ

گروه سبز وزن الان ۶۳  وزن هدف ۵۷💪💪💪💚💚💚
خواهش میکنم چون از شناسمه میشه گفت اهل چه طایفه ایه خوب یا بد مثلا من فامیلی محمدی رو به طور مثال ...

چرا ؟ فقط بخاطر فاميليش

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏