2777
2789

و حتی دروغکی میگه بخدا دیگه کرایه ماشین هم واسم نمونده و در حد ۲۰ هزار بزار بمونه و کلی از فروشنده تحقیر رو میخره بخاطر ۱۰ هزار نظرتون دربارش چیه؟؟ یعنی خرید رفتنی آب میشم و سرمو پایین میکنم. ترجیحا داخل مغازه نمیشم باهاش.. خودش احساس زرنگی میکنه و منو مسخره میکنه که تخفیف زیاد نمیگیرم..و ادعای زرنگی دارن.. اخه ۲۰ تومن چیه ۳ ساعت چونه بزنی از بالا به پایین نگات کنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی کم پیش میاد تخفیف بگیرم ولی به خدا تنها جمله که میگم اگه امکان داره یکم تخفیف بگید دیگه هیچی نمیگم ولی 99 درصد همینم نمیگم

بعضیا عادت کردن

و فقط این مهمه واسشون که پول. کمتری بدن نه اینکه تحقیر بشن واسشون این چیزا مهم نیست

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

کارتش بگیر بفرستش بیرون خودت حساب کن یه مبلغ بالاترم بزن بگو انعامت

اتفاقا خرید رفتنی میگه تو نیا. تو تخفیف نمیگیری سرمون کلاه میره گرون میخریم... تو دنبال جنس گرونی بدبختمون میکنی. حوصله تخفیف گرفتن نداری بیرون وایسا

اتفاقا خرید رفتنی میگه تو نیا. تو تخفیف نمیگیری سرمون کلاه میره گرون میخریم... تو دنبال جنس گرونی بد ...

دیگه اون این شکلی بار اومده یه هو نمیشه درستش کرد باید کم کم تلاش کنی از یه روانشناس راهکار بگیر

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

منم خیلی کم پیش میاد تخفیف بگیرم ولی به خدا تنها جمله که میگم اگه امکان داره یکم تخفیف بگید دیگه هیچ ...

من ماه بعد میخوام خونه بخرم. تو خریدخونه ماشین ادم باید تخفیف بگیره.. نه که بره یه چیز ۵۰۰هزاری بخره و برا ۱۰ هزارتخفیف گدایی بکنه