2777
2789
عنوان

حاضر جوابی

47 بازدید | 4 پست

سلام 

امیدوارم حالتون خوب باشه ! 

ما یه گروه خارج از مدرسه داریم که همه ی بچه های کلاسمون داخلش عضو هستن ..... مدرسه ی ما پنجشنبه ها کلاس فوق برنامه میزاره که تاثیر بسیاری در معدل و انظباط مون داره ... حالا هفته ی پیش چون نزدیک به عید بود تعداد بسیاری از بچه های کلاسمون تصمیم گرفتن که نیان ولی من و چند نفر دیگه به علت اجازه ندادن خانواده هامون مجبور شدیم که بریم ولی این هفته که بجه ها گفتن کسی نره هیچکس نرفته ! حالا یکی از بچه چندین بار از اون موقع به خاطر اینکه من و چند نفر دیگه پنجشنبه رفتیم این پیام رو میزاره 👈🏻( ‏ولی من اگر معلم بودم روزی که بچه ها قرار میذاشتن نیان مدرسه
۲ تا صفر به اونایی که اومدن میدادم،که بفهمن اتحاد بهتر از پاچه خواریه
جامعه از اونجا باید اصلاح بشه ) ایم اولین بار نیست که اینکار رو میکنه تازه بی احترامی های بیشتری هم کرده .... حالا چی بهش بگم که ساکت شه و دیگه همچین حرفی نزنه و بی احترامی نکنه ؟

واقعا به کسی ربطی نداره. من خودم وقتی دانش‌آموز بودم نمی‌رفتم و به بقیه هم کاری نداشتم که میرن با نه. 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا به کسی ربطی نداره. من خودم وقتی دانش‌آموز بودم نمی‌رفتم و به بقیه هم کاری نداشتم که میرن با نه ...

خخدا از دهنت بشنوه .... واقعا یکی نیست که این حرف و بهش بزنه واقعا نمی‌فهمم به ۱۷ سال سن هنوز تو فکر ابنه که کی پاچه خواری میکنه و .......