2777
2789
عنوان

میشه بیاین😢

298 بازدید | 30 پست

خانوما داشتم خونه روتمیز میکردم خواستم یه کوله رو باز کنم یهو یه عنکبوت پا دزار ازش زد بیرون پرید تو صورتم اینقدر جیغ زدم هلاکشدم با دست زدم بهش ۵ تا از پاهاش کنده شد ولی نمیدونم کجا فراد کرد ترو خدا کمک کنین خوابم نمیبره به نظرتون زندس پیداش نمیکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا 😑😑😑😑

مضمون خواب های من:

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عنکبوت چه آسیبی میتونه بهت بزنه؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اخه پس کجاس پیداش نیست دارم سکته میکنم

وای خیلی وحشتناکه😑

ولی بنظرم مرده چون کلا ۶پا داره ۵تا کنده شه دیگه میکیره😂😑

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

ببین یعنی تمام موی رنگهای بدنم زده بود بیرون از بس جیغ زدم دخترم بدتر از من

والله که حق داشتی از کابوس هایی که من تو مریضی هم میبینم بدتررررره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

وای خیلی وحشتناکه😑ولی بنظرم مرده چون کلا ۶پا داره ۵تا کنده شه دیگه میکیره😂😑

نرو سمیه نرو برگرد و بگو این که نوشتی می...ره نیست 

میمیره اس😅😂

ببین یعنی تمام موی رنگهای بدنم زده بود بیرون از بس جیغ زدم دخترم بدتر از من

وایییی منم بود خودمو میکشتم خیلی ترسناکهههههه 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍