2777
2789

همه میگن خواب زن بر عکسه یا چه می‌دونم اگه صب خواب ببینی یا اینکه شب ببینی تعبیر نداره و فلان نمیدونم دقیق 

اما ب نظرتون علتش چیه من هر خوابی ببینم چه روز چه شب واقعی میشه خوابم ینی دقیقا واقعی میشه اتفاق هایی که تو خواب برام میفته همش برای فرداش اتفاق میفته

واقعا این خیلی وقتا اذیتم میکنه ب خدا 

اینکه می‌دونم فرداش قراره چی بشه یه استرس بدی بهم میده و هر کار هم کنم اون اتفاق میفته دیشب هم یه خواب دیگ دیدم و امروز غروب تعبیر شد دقیقا واقعا خانوادم هم تعجب میکنن 

ب نظرتون چرا آخه ؟؟چرا خواب هام خبر میدن که فرداش چی میشه 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

فقط خط اولو خوندم خواب زن چپ نیست

خواب ظن (گمان) چپِ 

تو گوگل سرچ کن فرقشو ببین

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط خط اولو خوندم خواب زن چپ نیست خواب ظن (گمان) چپِ تو گوگل سرچ کن فرقشو ببین

منم والا شنیدم فقط اینکه میگن خواب خانوم ها برعکس چه دیگران اشتباه فهمیدن و همونم ب ما گفتن 

اما در کل خواب های که میبینم همشون اتفاق میفتن بدون اینکه یکم فرق داشته باشن

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
شاید دل پاکی داری.. بعضی از آدما به طور مستقیم به خدا وصلن

شاید 🥲خانوادم و دوستام میگن دلم پاکه اما آخه چه ربطی داره که همه خواب هام واقعی میشن ☹️🥺 ب قرآن قسم گاهی یه خوابایی میبینم که واقعا میترسم واقعی شن 

دیشب که خوابیدم خواب دیدم دوباره و صبح مادرم زنگ زد گفتم اتفاقا داشتم خواب شما رو میدیدم و فلان و گفتم چی دیدم ینی ب قرآن رفتیم بیرون خدا شاهده اون اتاق ها افتاد اصلا عجیب مامانم و آبجیم تعجب کردن

شاید 🥲خانوادم و دوستام میگن دلم پاکه اما آخه چه ربطی داره که همه خواب هام واقعی میشن ☹️🥺 ب قرآن قس ...

این اتفاق برای من هم افتاده احتمالا شما دلت پاکه و چاکراه هات باز هست و روحت اروم که رویا صادقه می بینی  

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
شاید روحت قوی تر از درکته حالت پیشگویی داری حس شیشت قوی یا همون چش بصیرتت نیم فعاله

اتفاقا حس ششم هم خیلی قویه ینی خیلیییییییی

خواب هام هم همشون واقعی میشن 

و هر چی حس کنم اتفاق میفته یهو اتفاق میفته هر چیییی