2777
2789

همش میگم خدایا کمکم کن بعد میگم تو شروع کن به تغییر خدا هم کمکت کنه.. همه ازم ایراد میگیرن اعتماد به نفسم صفر شده البته نکنه الکی بگن مثلا خیلی لاغرم لباس بهم نمیاد دیگه یا غوز میکنم ... روحم افسرست چون از بچگیم زدن تو سرم که تو هیچی نیستی الانم خودمو میکوبم که چرا هیچی نشدم چرا اصن نمیتونم پاشم یه کاری کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نشدی که نشدی

زشتی که زشتی

مگه همه باید کسی بشن یا باید قشنگ باشن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
هعییی :) امان از نیش زبون بعضی آدما بهشون اهمیت نده.. بیشتر بخاطر لاغری اعتماد بنفست اومده پایین

من جنگ های درونی زیادی دارم ولی وقتی یکی میاد به پایه های سستت لگد میزنه ....

خودت به خودت کمک کن.. برو باشگاه.. برو دکتر تغذیه.. عزت نفس خودتو بالا ببر.. قطعا قطعا یه چیزی تو وجود تو هست که بقیه ندارن..دقت کنی همه ی آدم ها اینطورن.. تو چهره ها دقت کن.. زشت ترین ها هم یه عضو قشنگ تو چهره دارن

منم تمام احساسات تو رو دارم فقط توی شرایط فیزیکی برعکسمدیگ بریدم

به کی پناه ببرم انگار خدام باهام قهر کرده هرچی صداش میکنم جوابی نیست شاید من کور و کر شدم ....کاش خدا شفام میداد

خودت به خودت کمک کن.. برو باشگاه.. برو دکتر تغذیه.. عزت نفس خودتو بالا ببر.. قطعا قطعا یه چیزی تو وج ...

زشت نیستم ولی زشت کردم خودمو ...خیلی ناتوانم میدونی انگار دستو پام بستس