2777
2789
عنوان

دوستم رنگ کارهست باهاش هماهنگ کردم برم پیشش سرم رنگ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 18 پست
اره من شوهرم خیلی حساسه اگه خراب کنه همششششش میخواد روزی هزار بار بهم بگه گفتم نرو تو رفتی گفتم نکن ...

بنده خدا 

چون رنگ و اینا خیلی ضرر داره برای بچه

اونم چن ساعت سرپا بودن😔

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
حالا این همه ادم نرفتن و اون چیزیش نشده یه کاره تو باید بیفتی جلو و جور بقیه رو بکشی وسنگ بلا شی ؟

من بعضی از اخلاق هایی که دارم حتی خودمم اذیت میشم نمیتونم رک حرف بزنم همش بفکر اینم بقیه ناراحت نشن بقیه فکر بد درموردم نکنن یا بقیه درموردم چی فکر میکنن خودمم قربونی بقیه میکنم الانم همش عذاب وجدان دارم چی بگم دوستم ناراحت نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو جایی که بهش اعتماد داری تجربه بهم ثابت کرده پیش اشنا رفتن اشتباهه اگر موهاتو خراب کنه تو ممکنه پ ...

از وضعیت زندگیش که خبر نداریم شاید جبر اقتصادی باعث شده حتی با بارداری رنگ‌کنه وگرنه اون خودش قطعا دلسوزتره به بچه ش و حال خودش. خیلی از آدم ها بخاطر فشار شرایطی که توش قرار دارند مجبورن. بنظر منم اسی نباید پیشش بره و ی دلیلی بیاره اما اینکه بگیم دوستش به بچه ش دلسوز نیست بی انصافیه چون قطعا فشار اقتصادی داره که مجبوره وگرنه کدوم زن بارداری دلش میخواد این کارو کنه. انشالله جوری نگیم که خدا مارو در اون شرایط بذاره و کفشهای اون شخص رو‌بپوشیم و باش راه بریم تا شرایطشو بفهمیم.